Huren in Westbeat

Amsterdam - Amsterdam
Toekomstig aanbod

Huurprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
42 - 153m2

Over dit project

Wonen in Westbeat Amsterdam
Op de plek waar Oud-Zuid en Nieuw-West samenkomen, klopt het hart van een geweldige woonomgeving. Luxe appartementen, hoogwaardige studentenwoningen, moderne kantoren en gezellige horeca vormen samen met handige winkels en de Fashion Hotels de levendige Westlandgrachtbuurt.
Hier vind je de 150 appartementen van huren in Westbeat. En dan kies je er zelf voor hoe snel de hartslag van jouw thuis klinkt. Want in Westbeat vind je de ontspanning in je comfortabele en lichte appartement en in de rustige groene binnentuin. Maar als er een tandje bij mag, heb je mogelijkheden genoeg. Laad je op en laat je inspireren in de bruisende Super Space op de laagste verdiepingen van het gebouw. Ga erop uit in het elegante Oud-Zuid, of fiets naar de binnenstad. Westbeat is de supercharger voor het goede leven.
Ben je op zoek naar een compact appartement of heb je juist de ruimte nodig? Met oppervlakten tussen de 42 en 153 m² zit er vast iets bij dat past bij jouw levensstijl. De oplevering wordt verwacht in het vierde kwartaal van 2020.
Ga voor meer informatie naar www.hureninwestbeat.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Huren in Westbeat
Huurwoningen
150
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden