16 watervilla's Amsterdam Noord - De Steigers

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Amsterdam - Amsterdam-Noord
Toekomstig aanbod

€ 552.303,- tot € 568.106,-

Kenmerken

Woonoppervlak
140 m2

Over dit project

Ruime, vrijstaande woningen op palen in Amsterdam-Noord

Wonen aan het water is er veel in Amsterdam. Wonen in het water nauwelijks. De zestien nieuwbouwwoningen van De Steigers in De Bongerd, Amsterdam-Noord, staan op palen aan de Scheepsbouwweg. Vanuit je woning heb je geweldig uitzicht op je eigen 'watertuin'. En vanaf je terras stap je zo in je bootje of op je plank. De Steigers … dat betekent veel buiten zijn.

De Steigers biedt riante, lichte woningen die je zelf samenstelt. Een gezellige woonkeuken op de begane grond of een berging, slaapkamer of werkruimte beneden en de woonkeuken op de eerste verdieping? Je hebt ook royale mogelijkheden tot uitbreiding. Een kleine extra kamer op het dak en een groot dakterras of een grote kamer met cosy dakterras op het zuidwesten? Maak je huis je eigen!

Het fijne aan De Steigers? Je hebt een riante woonruimte met veel daglicht. De kinderen spelen zomers iedere dag buiten in het water (en jij ook!). Je woont lekker ontspannen met een mooi uitzicht, dicht bij de binnenstad met zijn stedelijke voorzieningen.

€ 552.303 tot € 568.106 erfpacht op basis van canonbetaling
vanaf 140 m2
5+ kamers

Wil jij wonen in het water van Amsterdam? Schrijf je in en blijf op de hoogte.

Meer informatie

Kenmerken

Project
16 watervilla's Amsterdam Noord - De Steigers
Koopwoningen
16
Prijs
€ 552.303,- tot € 568.106,-
Type woningen
Herenhuis, Vrijstaand

Woningtypen in dit project

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden