De Burman

Amsterdam - Amsterdam
Actueel aanbod

€ 314.500,- tot € 365.000,-

Over dit project

Bovenop het bestaande appartementencomplex aan de Burmandwarsstraat 1-73 in Amsterdam, worden 14 nieuwbouw appartementen gebouwd. De 2-kamerappartementen zijn gelegen op de vierde verdieping en hebben een compact woonoppervlak van ca. 43 m2. Tevens komt er 1 nieuw appartement, met een woonoppervlak van ca. 37 m2 op de begane grond met een heerlijk terras op het zuiden.

Het bestaande appartementencomplex wordt tegelijk met de nieuwbouw van de appartementen geüpgraded. Het uiterlijk wordt gemoderniseerd, de gevels worden gedeeltelijk vervangen en beter geïsoleerd, er komt een lift en alles wordt weer opgefrist. De nieuwbouwappartementen sluiten aan op de bestaande gasaansluiting. De appartementen worden opgeleverd met een moderne keuken, badkamer en separaat toilet. De ruime balkons liggen op het zonnige zuiden en geven een prachtig uitzicht richting de Amstel.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Burman
Woningen
0 van 15 beschikbaar
Prijs
€ 314.500,- tot € 365.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden