De Prins

Amsterdam
Actueel aanbod

€ 424.500,- tot € 854.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
45 - 87m2
Kaveloppervlak
45 - 87m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 2

Over dit project

Oostenburg was ooit het hart van de Amsterdamse handel en industrie: de schepen van de VOC losten kostbare waren uit verre landen op de kades, Stork bouwde er machines en locomotieven. Nu wordt Oostenburg een eigentijdse woonwijk met een historisch karakter.

De Prins wordt een icoon van Oostenburg: dankzij zijn veertien verdiepingen steekt het gebouw met kop en schouders boven de omgeving uit. De karakteristieke rode kleur maakt De Prins herkenbaar van grote afstand.

De Prins biedt u de keuze uit 125 nieuwbouwwoningen in verschillende afmetingen: er zijn compacte studio’s van 38m2, maar ook royale appartementen van 88m2 met drie slaapkamers. Iedere woning in De Prins heeft zijn eigen buitenruimte.

Het afwerkingsniveau is hoog, en u kunt uw nieuwbouwwoning in De Prins laten vormgeven zoals u dat wenst: u kunt kiezen uit diverse opties voor de styling van de keuken en het sanitair.

Wist u dat u in De Prins erfpachtvrij woont? Dat is uniek in Amsterdam en heeft grote voordelen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Prins
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
133 (waarvan 28 beschikbaar)
Prijs
€ 424.500,- tot € 854.500,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden