content marketing CliQi

Typisch Tuinstad

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Amsterdam - Amsterdam
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.
Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

Typisch Tuinstad wordt gebouwd in de Reimerswaalbuurt, aan de Osdorper Ban. In Typisch Tuinstad staan de kwaliteiten groen, ruimte en voorzieningen centraal. Het is de vertaling van de kwaliteiten van de Tuinstad naar 2020; met meer eengezinswoningen en grotere, en vooral heel diverse appartementen. En natuurlijk ook natuurinclusief: met aandacht voor duurzame materialen, groen voor gezonde lucht en flora en fauna. In de blokken 4 en 5 komen grondgebonden woningen met tuin, veel verschillende appartementen en is er ruimte voor ontmoeten. Want een groot deel van de groene binnentuinen is voor collectief gebruik.

Groen is er niet alleen in de binnentuinen maar ook in de straat: Door de volwassen bomen voelen de straten en routes als lanen. De voortuintjes geven een groen straatbeeld en zorgen ook voor waterberging.

In Typisch Tuinstad is er veel keuze in woningen, maar ook keuze in met wie je wilt wonen. Het is mogelijk om met senioren samen te wonen in de co- living blokken: individuele woningen met een gemeenschappelijke ruimte, om met meerdere gezinnen een galerij te kopen, of met gelijkgestemden een coƶperatie te vormen. Langdurig en zorgeloos in deze buurt blijven wonen daar gaat het om.

Typisch Tuinstad is een ontwikkeling van Vink Bouw BV, Vireo Vastgoed en Hendriks CPO in samenwerking met M3H architecten en DS Landschapsarchitecten.

Voor meer informatie meld je aan via deze website: www.typischtuinstad.nl en we houden je op de hoogte via de nieuwsbrief.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Typisch Tuinstad
Koopwoningen
69
Huurwoningen
120
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden