Wonen in wij_land

Amsterdam
Actueel aanbod

€ 475.710,- tot € 567.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
101 - 120m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

wij_land is ons duurzame zelfbouwcollectief (CPO) op Centrumeiland-IJburg. Hier realiseren wij onze droom om vlakbij de stad aan het weidse water minder individualistisch samen te wonen en een community van leuke buren te creëren die minder footprint achter laat en bewuster leeft.

wij_land bouwt niet zomaar een pand, we creëren een unieke samenwoon-vorm vanuit een idealistisch hart zonder al té hippie te zijn. Wij zijn géén woongroep, maar het is wel de plek die we samen ontwerpen en vormgeven en die een thuis gaat worden voor onze diverse, kleurrijke groep mensen, waarbinnen individuele wensen en privacy gewaarborgd blijven.

wij_land geeft de vrijheid om volledig je eigen woning te ontwerpen en in te delen. Daarnaast ontwikkelen we samen een 5-tal collectieve ruimtes om elkaar te ontmoeten en eventueel open te stellen voor andere buurtbewoners. We hebben een yoga- en workshopzaal, klusruimte, gastenverblijf, ontmoetingsplek met keuken, binnentuin en -onze trots- de daktuin mét kas.

wij_land biedt op kavel 10-01B ruimte voor koopwoningen aan maximaal 26 huishoudens; singles, samengestelde families, alleenstaande ouders, jonge stellen, senioren en grote gezinnen van verschillende achtergronden en nationaliteiten. Door schaalvergroting en keuze in afwerking willen wij de woningen voor verschillende budgetten mogelijk te maken.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen in wij_land
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
6 (waarvan 6 beschikbaar)
Prijs
€ 475.710,- tot € 567.000,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden