Wonen in Jardin

Amsterdam
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Jardin wordt een modern hof met 40 comfortabele woningen rondom een grote, groene binnentuin. Gelegen op Centrumeiland is de binnenstad van Amsterdam dichtbij, maar ben je ook zo de stad uit, op het water of in de natuur. Bijna alle woningen hebben naast de collectieve binnentuin ook een grote eigen buitenruimte. Volop keuze in het soort woning en de invulling daarvan. Er zijn drie soorten townhouses, waterviewlofts en parkviewlofts, maisonettes, appartementen en een penthouse. Kortom, voor elk wat wils.

Op woensdag 1 juli bieden we geïnteresseerden in Jardin de mogelijkheid om alvast een plek te reserveren! Van 8.30 uur 's ochtends tot 19 uur 's avonds kun je binnenwandelen bij Makelaar Kuijs, Reinder en Kakes aan de Valkenburgerstraat 67 in Amsterdam.

Ruimte voor vragen en verkrijgen informatie!
Bij Kuijs Reinder en Kakes kun je gedurende deze dag in gesprek gaan met de makelaar die je alle in's en out's van het project kan vertellen. Reserveren van een plek in het gebouw is ook al mogelijk en uiteraard hebben we een mooie verkoopbrochure voor je.

We hopen van harte je volgende week woensdag te zien, maar schroom ook niet om bij vragen direct contact op te nemen met Kuijs Reinder Kakes makelaardij: 020 626 53 61 of nieuwbouwamsterdam@krk.nl.

Hartelijke groet,
Team Wonen in Jardin

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen in Jardin
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
40
Type woningen
Appartement, Geschakeld, Overig, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden