De Pauwel

Amsterdam
Actueel aanbod

€ 695.000,- tot € 1.295.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
78 - 149m2
Kaveloppervlak
88 - 232m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

De Pauwel is gelegen in deelplan ‘Stadswerf’ en zal zich gaan kenmerken door haar gezellige straten met een diversiteit aan winkeltjes en boetiekjes, kantoren en horecagelegenheden. Door deze verscheidenheid aan functies zal er een complete en levendige nieuwe stadswijk ontstaan in het centrum van Amsterdam waar alles binnen handbereik is.

Te midden van deze levendigheid zijn er ook binnentuinen gecreëerd om even afstand te nemen van het drukke leven en te genieten van groen.

Tussen deze levendige commerciële plint, dat is dus de begane grond, en de oase van groen bevindt zich De Pauwel. Een klein gebouw bestaande uit 3 exclusieve woningen. Uniek op Oostenburg is dat deze woningen aan de voorkant uitzicht hebben op het levendige straatje en achter uitzicht hebben op de rustige binnentuin. Omdat dit zgn. doorzonwoningen zijn betekent dit ook dat de woningen extra veel lichtinval hebben.

Van de totaal 3 woningen zijn er identieke 2 appartementen van 78m² op verdiepingen 1 en 2. Deze staan beide te koop voor € 695.000,-. De 2 appartementen zijn voorzien van 2 royale slaapkamers, een complete en moderne badkamer en ruime woonkamer met open keuken.

De Pauwel wordt bekroond met een tweelaags penthouse op verdiepingen 3 en 4. Dit penthouse heeft een oppervlakte van 149m² en staat te koop voor €1.295.000,-. Het penthouse is voorzien van 2 buitenruimtes. En als dat niet genoeg zou zijn, dan kun je als koper van het penthouse ervoor kiezen om het dak ook nog in te richten als riant terras.

De Pauwel is ook het enige koopblok op heel Oostenburg waar er een parkeergarage direct onder het gebouw wordt gerealiseerd. Je kunt hier een plek huren voor €175,00 per maand in de semi automatische parkeergarage.

Alle 3 de woningen worden compleet opgeleverd met een keuken en sanitair met tegelwerk. De oplevering zal naar verwachting in het laatste kwartaal van dit jaar al plaatsvinden.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Pauwel
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
3 (waarvan 3 beschikbaar)
Prijs
€ 695.000,- tot € 1.295.000,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden