Aanbod De Keizer - Oostenburg

Amsterdam
Actueel aanbod

€ 522.000,- tot € 522.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
48 - 48m2
Kaveloppervlak
65 - 65m2
Aantal slaapkamer(s)
1

Over dit project

Op Oostenburg, in de binnenstad van Amsterdam, komt De Keizer. Een stoer en duurzaam appartementsgebouw aan het water met typisch Nederlandse signatuur, ontworpen door de vooraanstaande designers van Workshop Architecten. Het energiezuinige pand bestaande uit een combinatie van zwart metselwerk en hout telt 44 exclusieve appartementen, atelierwoningen, studio’s en maisonnettes.

Daktuin als kroon van het gebouw
De gebouwen aan de VOC-kade verwijzen naar de grachten in Amsterdam en de belangrijke eigenschappen van het gebouw. Zo verwijst De Keizer naar de Keizersgracht en de unieke daktuin: de bekroning van het gebouw. Uitsluitend toegankelijk voor haar bewoners.

Alles bij de hand
De Keizer schittert straks op het stoere en contrastrijke Oostenburg in de binnenstad van wereldstad Amsterdam. In het centrum, aan het water en met alle voorzieningen. Voor jong en oud. Door de centrale ligging bent u snel op weg naar Schiphol of de rest van Nederland. Met de fiets of te voet staat u zo in het Museumkwartier, op de Dam, de Albert Cuyp of in De Pijp. Kortom: een unieke woonomgeving voor iedereen die houdt van het energieke stadse leven.

Alles op eigen grond, geen erfpacht
De royale woningen aan de kade van de Wittenburgervaart zijn gelegen in een stijlvol appartementsgebouw van zeven verdiepingen. De lichtinval, de luxe én het comfort van een groot balkon, een daktuin of het atrium, biedt rust te midden van de stad. Wat voor Amsterdam geldt, geldt op Oostenburg niet voor u. U betaalt namelijk geen dure erfpacht, maar bent (mede)eigenaar van de grond onder uw appartement. Daardoor heeft u ook meer rust op financieel gebied. Door het duurzame ontwerp profiteert u ook nog eens van verrassend lage hypotheeklasten.

Struinen door gezellige straatjes
Oostenburg is een van de drie oostelijke in het centrum van Amsterdam. Met oog voor het verleden wordt dit omgetoverd tot een nieuwe autoluwe stadswijk met gezellige straatjes, exclusieve boetieks en creatieve broed-plaatsen. Een bloeiend gebied waar u op top-niveau woont, werkt en leeft.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Aanbod De Keizer - Oostenburg
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
48 (waarvan 1 beschikbaar)
Prijs
€ 522.000,- tot € 522.000,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden