Aanbod De Keizer - Eiland Oostenburg

Amsterdam
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Het stoere gebouw De Keizer staat in de binnenstadvan Amsterdam én pal aan de bruisende VOC-kade. Eenschitterende plek aan het water waar volop ruimte isvoor eigenzinnige horeca, diverse watervoorzieningen,vergaderruimten, werkplekken, een hotel, creatievebroedplaatsen, een Amsterdamse markthal in dehistorische Werkspoorhal en een uitdagende gym. Hierlopen wonen, werken, recreëren en leven organischdoor elkaar.

De kade is zo ontworpen dat ontmoetingen als vanzelfplaatsvinden. Zo is er ruimte voor kinderen om tespelen en nodigt de omgeving uit om te sporten, varen,winkelen, werken en wandelen. Het is een heerlijke plekwaar ook stadsgenoten graag hun bootje aanmeren naeen tocht over de grachten. En met alle gelegenheidvoor pop-upinitiatieven van bewoners is de VOC-kadeeen nieuwe trekpleister in Amsterdam.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Aanbod De Keizer - Eiland Oostenburg
Start verkoop
22-11-2019
Koopwoningen
44
Type woningen
Appartement, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden