De Vrije Kade

Amsterdam - Amsterdam
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
75 - 185m2

Over dit project

HET PROJECT
In de derde fase van De Vrije Kade worden er 15 appartementen, 5 atelierwoningen, 5 tweelaags penthouses en 32 eengezinswoningen aangeboden. De appartementen beginnen met een oppervlakte van circa 77m2 tot 154m2 voor de Penthouses. De 32 eengezinswoningen zijn verdeeld in twee verschillende types, variërend in grootte van circa 145m2 tot 185m2.

DE LOCATIE
De Vrije Kade is een stoere ontwikkeling aan de Distelweg Amsterdam op de Buiksloterham op nog geen 10 minuten fietsen van het CS, 5 minuten fietsen naar de pont en op 2 minuten fietsen van de nieuwe brug die het gebied verbindt met de NDSM werf. De Vrije Kade heeft een stedelijke en industieële opzet in een autovrije omgeving. Het plan bestaat uit huur-, koopappartement, koop eengezinswoningen en commerciële ruimtes.

De verkoop start eind 2019 begin 2020.
Schrijf je snel in op www.devrijekade.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Vrije Kade
Koopwoningen
57
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning, Overig, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden