De Susanna - Oostenburg

Amsterdam
Actueel aanbod

€ 395.375,- tot € 430.450,-

Kenmerken

Woonoppervlak
38 - 42m2
Kaveloppervlak
39 - 42m2
Aantal slaapkamer(s)
1

Over dit project

WONEN AAN HET WATER
De Susanna staat met haar voeten in de Oostenburgervaart, waardoor u vrij uitkijkt over het sprankelende water en alles wat erover vaart. In de Werkspoorhal – het ontmoetingshart van het eiland – zijn veel recreatieve evenementen door het jaar heen. Via het water is er een directe vaarverbinding met het IJ en het centraal station.

DAKTUIN EN BALKONS
Op uw grote balkon of in de zonovergoten daktuin geniet u van alle rust, het water en de buitengewone eilandsfeer. Voorzieningen die bijdragen aan de leefbaarheid van het eiland.

HOOGWAARDIGE NIEUWE STADSWIJK
Elk pand heeft zijn eigen architect, wat zorgt voor verscheidenheid en identiteit. Unieke, duurzame en energiezuinige gebouwen met luxe woonproducten, schitterende uitzichten en eersteklas openbare ruimten.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Susanna - Oostenburg
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
58 (waarvan 11 beschikbaar)
Prijs
€ 395.375,- tot € 430.450,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden