IJgenwijs

Amsterdam - Amsterdam
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
60 - 120m2

Over dit project

HET PROJECT
Wil jij op een geheel eigen wijze je droom-woon-werk-woning realiseren in dit unieke en waterrijke gebied van Amsterdam? Dan ben jij bij ons aan het goede adres!

Op Centrumeiland ontwikkelen wij samen met de toekomstige bewoners 28-35 nieuwe appartementen op een unieke locatie nabij een stadspark. Het complex zal bestaan uit een mix van woningtypes, zoals de combinatie van een moderne woon-werkwoning en de mogelijkheid van een lesruimte voor yoga of atelierruimte aan huis. De energiezuinige koopwoningen zullen variƫren tussen de circa 60 tot 120 m2.
Alle bewoners van de appartementen kunnen gebruik maken van de gemeenschappelijke binnentuin en daarnaast kan je zelf vormgeven aan een eventuele buitenruimte bij de woning bijvoorbeeld in de vorm van een loggia, balkon of terras.

DE LOCATIE
Centrumeiland ligt aan de oostzijde van IJburg grenzend aan Haveneiland-Oost. Via fraaie bruggen verbindt de centrale IJburglaan de eilanden met elkaar. Hierover zal de IJtram rijden, een snelle en rechtstreekse verbinding met het centrum van Amsterdam. Centrumeiland is ontworpen als een autoluwe wijk waar maximale ruimte wordt gegeven aan fietsers en voetgangers. Hierdoor wordt het spelen van kinderen op straat gestimuleerd.

Op donderdag 25 juli tussen 18:30-22:00 uur zal de eerste bijeenkomst plaatsvinden op LoLaLand (oud Blijburg) dus schrijf je snel in www.ijgenwijsamsterdam.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
IJgenwijs
Koopwoningen
35
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Kinderdagopvang, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden