IJgenwijs op IJburg - Centrumeiland

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Amsterdam - Amsterdam
Toekomstig aanbod

€ 261.000,- tot € 780.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
60 - 150m2

Over dit project

HET PROJECT
Wil jij op geheel eigen wijze je droomwoning realiseren in Amsterdam? Dan ben je aan het goede adres! IJgenwijs is een kleinschalig woningbouwproject op IJburg, waar jij helemaal zelf bepaalt hoe je woont. Want het beste plan maken we samen met jou; als medeopdrachtgever heb je directe invloed op je toekomstige woning en woongebouw. Heb jij wensen voor gemeenschappelijke voorzieningen? Of wil je misschien wel met vrienden of familie een hele verdieping samen ontwikkelen? Geen idee is te gek.

IJgenwijs is een woningbouwproject op Centrumeiland bij IJburg-Zuid, voor ongeveer 28 tot 35 nieuwe appartementen. Jij kunt als medeopdrachtgever mee-bepalen hoe dit project eruit gaat zien, zodat het perfect bij je past.

IJgenwijs zal bestaan uit een mix van woningtypes, zoals de combinatie van een moderne woon-werkwoning, met woninggroottes die variëren tussen de 60 tot 150 m2. IJgenwijs is gelegen in de nabijheid van een stadspark en diverse voorzieningen zoals scholen, kinderopvang, een supermarkt, parken en een pittoreske jachthaven.

Dit is dé mogelijkheid om te wonen op jouw manier. Wil je werken vanuit huis? Of om samen met vrienden of familie je eigen woonomgeving vormgeven. Heb je andere ideeën? Daar houden we van, laat het weten!

Meer informatie

Kenmerken

Project
IJgenwijs op IJburg - Centrumeiland
Start (voor)verkoop
01-08-2020
Koopwoningen
35
Prijs
€ 261.000,- tot € 780.000,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Eigendom
Erfpacht
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Basisschool, Kinderdagopvang, Supermarkt, Trein/tramstation

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden