Bouwgroep Together4You

Amsterdam - Ijburg
Actueel aanbod

€ 390.000,- tot € 670.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
78 - 156m2
Kaveloppervlak
50 - 130m2
Inhoud
225 - 460m3
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

Bouwgroep Together4you bouwt 14 woningen op IJburg-Centrumeiland.

Het betreft kavel 4-09: een zelfbouwkavel voor Medeopdrachtgeverschap. We gaan 14 woningen bouwen. Het voorlopig ontwerp is in maart 2020 afgerond, samen met de bouwgroep. Het casco (gebouwconstructie en installaties) is daarmee bepaald, maar er is nog volop ruimte om mee te beslissen over materialen, kleuren, indelingen, afwerkingen algemene ruimten en gemeenschappelijke binnentuin. In oktober 2020 hebben we het definitief ontwerp vastgesteld, gevolgd door de bouwaanvraag in december 2020.

Er zijn nog een aantal woningen beschikbaar.

PROJECTTOELICHTING
Het gebouw heeft een stoere uitstraling. In het ontwerp wordt ingezet op royale afmetingen en flexibel gebruik. De ligging op de hoek maakt dat het in het oog springt. De hoekwoningen zijn overhoeks georiënteerd op de zon, van zonsopkomst tot zonsondergang. De benedenwoningen profiteren maximaal van de ruime binnentuin van 20 meter diep. De appartementen zijn breed georiënteerd op west- en oostgevel. De woningen bovenin zijn bijzonder omdat het dubbellaagse en dubbelbrede penthouses betreft. Deze woningen profiteren maximaal van zon, licht en uitzicht. Alle woningen zijn tweezijdig georiënteerd. Ze grenzen allemaal aan de stille binnentuin. In de binnentuin is een evenwicht gevonden tussen functionaliteit, verblijfskwaliteit en duurzaamheid.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Bouwgroep Together4You
Koopwoningen
14 (waarvan 8 beschikbaar)
Prijs
€ 390.000,- tot € 670.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Eengezinswoning, Geschakeld, Herenhuis, Hoekwoning, Maisonnette, Overig, Penthouse, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Carport, Garage, Overdekte parkeerplaats, Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin, Tuin op het Oosten
Bijgebouwen
Berging (steen), Kantoor
Eigendom
Erfpacht
Verwarming
Groene Energie, Koeling, Vloerverwarming, Warmte Koude Opslag (WKO)
Balkon
10 tot 15 m2, 5 tot 10 m2, Balkon, Frans balkon, groter dan 15 m2, Kleiner dan 5 m2
Overige
Airconditioning, Lift, Oplaadpunt elektrische auto, Terras, Wellness, Zorg, Zwembad
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Apotheek, Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Strand, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Zwembad

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden