KAAP

Amsterdam - Amsterdam
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Wil jij wonen in Amsterdam met een waanzinnig uitzicht over het IJ en de stad? Dan is nieuwbouwproject KAAP iets voor jou. KAAP verrijst direct aan het IJ in Amsterdam Noord, recht tegenover Pontsteiger.

De 70 appartementen van KAAP komen in 5 gebouwen, met elk een eigen karakter. Het gaat om twee-, drie-, vier- en vijfkamerappartementen, met woonoppervlaktes van 72 tot maar liefst 350 vierkante meter. Alle woningen hebben een heerlijk terras op het zuiden en/of westen, direct aan het IJ. dat betekent: zon, licht, zicht en ruimte in overvloed. Ze worden fraai afgewerkt en je kunt de indeling kiezen die bij jouw woonwensen past. Onder de gebouwen komt een parkeergarage, waar je een parkeerplaats kunt kopen. Je kunt ook een tweede parkeerplek kopen: in dezelfde garage of in een parkeergarage in de buurt.

De prijzen beginnen boven de 500.000 euro (v.o.n., eigen grond). In het tweede of derde kwartaal van dit jaar gaat de verkoop van start.

Meer informatie

Kenmerken

Project
KAAP
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
70
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden