Ycon

Amsterdam - Amsterdam
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
50 - 170m2

Over dit project

HET PROJECT

YCON is een kleinschalig appartementengebouw aan het Tolhuiskanaal vlakbij de brug naar de Grasweg. YCON bestaat uit 12 koopappartementen van verschillende groottes, variërend van appartementen tussen de 50 en 140m2 woonoppervlakte tot een licht penthouse van ruim 170m2 met riante dakterrassen aan de voor- en achterzijde. YCON is ontworpen door het bekende architectenbureau Studioninedots en karakteriseert zich met de groene gevel en mooie buitenruimtes. Het gebouw heeft vijf verdiepingen en een gezamenlijke binnentuin van circa 80m2 en er is een grote collectieve fietsenberging. Alle appartementen zijn voorzien van een eigen, vaste parkeerplaats gelegen naast het appartementencomplex.

LOCATIE

YCON ligt aan het Tolhuiskanaal in Buiksloterham, aan de noordelijke IJ-oevers, op steenworp afstand van de pont die naar de Pontsteiger in de Houthavens gaat.
YCON is makkelijk bereikbaar via de uitvalswegen vanaf de A10. De pont naar het centraal station ligt op slechts vijf minuten fietsen van YCON. Met de auto bereik je binnen enkele minuten de uitvalswegen.Ook voorzieningen en hotspots om te ontspannen liggen op loopafstand.
In de Van der Pekbuurt -op enkele fietsminuten- zitten winkels en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen.

Voornemen is om eind eerste kwartaal in 2020 met de verkoop van de appartementen te starten.
Start bouw staat in het najaar van 2020 gepland. Oplevering is eind van 2021 gepland.

Schrijf je nu in op www.ycon-amsterdam.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Ycon
Koopwoningen
12
Type woningen
Appartement, Penthouse

Voorzieningen

Voorz. binnen 1 Km.
Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden