content marketing CliQi

Ycon

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Amsterdam - Amsterdam
Actueel aanbod

€ 330.000,- tot € 1.275.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
50 - 170m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 3

Over dit project

HET PROJECT

YCON is een kleinschalig appartementengebouw aan het Tolhuiskanaal vlakbij de brug naar de Grasweg. YCON bestaat uit 12 koopappartementen van verschillende groottes, variërend van appartementen tussen de 48 en 144m2 woonoppervlakte tot een licht penthouse van ruim 174m2 met riante dakterrassen aan de voor- en achterzijde. YCON is ontworpen door het bekende architectenbureau Studioninedots en karakteriseert zich met de groene gevel en mooie buitenruimtes. Het gebouw heeft vijf verdiepingen en een gezamenlijke binnentuin van circa 64m2. Er is een grote collectieve fietsenberging.

LOCATIE

Het leven in YCON is happy. Genieten van de ruimte, de rust en het water, terwijl je met het pontje zo in hartje van Amsterdam bent. Of met je eigen boot. Op een zeer aantrekkelijk locatie, net uit de drukte van de stad. Met veel groen. In een kleinschalig gebouw waar je alle buren kent.

En een eigen parkeerplaats! Hoe fijn is het, om niet naar een plek te hoeven zoeken in je straat? De appartementen hebben allemaal een eigen, vaste parkeerplaats in de naastgelegen parkeergarage.

Schrijf je nu in op www.ycon-amsterdam.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Ycon
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
12
Prijs
€ 330.000,- tot € 1.275.000,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Voorzieningen

Voorz. binnen 1 Km.
Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden