Riverfront

Amsterdam
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Living at the Riverfront A
ltijd al rustig willen wonen aan een vaarwater met een weids uitzicht over een prachtig park? In het trendy Amstelkwartier, tussen Amsterdam-Zuid en Watergraafsmeer in, kan het! Hier wordt het exclusieve wooncomplex Riverfront Residences gebouwd. Dit luxe project, dat letterlijk aan de rivier de Amstel ligt, bestaat uit 3 exclusieve penthouses, 14 maisonnettes en 42 appartementen. Het bureau Office Winhov architecten maakte het ontwerp voor de woningen op deze bijzondere locatie aan de Amstel.

Omringd door natuur en water kunt u hier heerlijk verblijven in een hippe wijk, die nog volop in ontwikkeling is. De ligging aan de Amstel met de nabijheid van het centrum en het groen van het aangelegde Park Somerlust, maakt Riverfront Residences een toplocatie. Hier wordt het beste van twee werelden gecombineerd met de luxe en het comfort van de woningen zelf.

Home with a view
Drie exclusieve penthouses, 14 maisonnettes en 42 appartementen. Met het aan de Amstel gelegen luxe Riverfront Residences krijgt het Amstelkwartier er een prachtige wooncomplex bij. Alle woningen zijn luxe afgewerkt en voorzien van alle hedendaagse wooncomfort. De penthouses, maisonnettes en appartementen liggen verspreid over vijf verdiepingen en kijken uit over Park Somerlust, de Duivendrechtse Vaart of de Amstel. Op de begane grond bevinden zich 14 maisonnettes, in grootte variërend van 121 m2 tot 223 m2. De woningen beschikken allemaal over minimaal een tuin, dakterras en/of balkon. Ook bevindt er zich op de begane grond een split level appartement met een woonoppervlakte van 96m2 en een royaal terras.

Verspreid over de tweede, derde en vierde verdieping bevinden zich 42 appartementen, in grootte variërend van 55m2 tot 178m2. Alle woningen beschikken over minimaal een balkon en sommige appartementen hebben er zelfs twee. Op de toplaag van het gebouw zijn drie penthouses gelegen, deze zijn in grootte variërend van ruim 186 m2 tot 254m2. Ieder penthouse heeft één of twee eigen dakterrassen, vanwaar je een waanzinnig uitzicht hebt over de Amstel, het Park en richting het centrum. Uw fiets en auto kunt u altijd kwijt bij Riverfront Residences. Er zijn 54 parkeerplekken in de garage en twee gezamenlijke fietsenbergingen.
Op deze uitzonderlijke mooie plek aan de Amstel kunt u heerlijk rustig wonen, omringd door natuur en groen, mét alle moderne gemakken van de stad bij de hand.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Riverfront
Start verkoop
2019 (4e kwartaal)
Koopwoningen
59
Type woningen
Appartement, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden