Riverfront

Amsterdam
Actueel aanbod

€ 7.638,- tot € 2.610.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
53 - 260m2
Kaveloppervlak
1 - 253m2

Over dit project

Living at the Riverfront

Altijd al rustig willen wonen aan een vaarwater met een weids uitzicht over een prachtig park? In het trendy Amstelkwartier, tussen Amsterdam-Zuid en Watergraafsmeer in, kan het! Hier wordt het exclusieve wooncomplex Riverfront Residences gebouwd. Dit luxe project, dat letterlijk aan de rivier de Amstel ligt, bestaat uit 3 exclusieve penthouses, 14 dubbele benedenwoningen en 42 appartementen. Het bureau Office Winhov architecten maakte het ontwerp voor de woningen op deze bijzondere locatie aan de Amstel.

Omringd door natuur en water kunt u hier heerlijk verblijven in een hippe wijk, die nog volop in ontwikkeling is. De ligging aan de Amstel met de nabijheid van het centrum en het groen van het aangelegde Park Somerlust, maakt Riverfront Residences een toplocatie. Hier wordt het beste van twee werelden gecombineerd met de luxe en het comfort van de woningen zelf.

De luxe afgewerkte en zeer comfortabele penthouses, dubbele benedenhuizen en appartementen van Riverfront Residences liggen verspreid over de vijf verdiepingen van de vier palazzo.

Op de toplaag bevinden zich de drie penthouses, variërend in grootte van ruim 185 m² tot maar liefst 258 m². Ieder penthouse heeft één of twee eigen zonnige dakterrassen, vanwaar u een waanzinnig uitzicht heeft over de Amstel, het park en richting het bruisende centrum.
Daarnaast bevindt zich op de vierde verdieping nog een exclusief appartement van ruim 190 m2, met een prachtige buitenruimte uitkijkend over de Amstel.

Op de begane grond van de Riverfront Residences bevinden zich de veertien dubbele
benedenhuizen, variërend in grootte van 128 m² tot 223 m². Dankzij de ligging op de half­ verdiepte garage hebben alle woningen een verhoogd terras en beschikken de meeste woningen ook over een ruime achtertuin. Ideaal voor een zonnige borrel na het werk. Ook geniet u bij 12 van de 14 dubbele benedenwoningen over een voortuin met eigen ingang.

Verspreid over de tweede, derde en vierde verdieping bevinden zich de 42 appartementen: van praktische studio’s van 55 m² tot royale appartementen van maar liefst 156 m². Alle woningen beschikken over minimaal een balkon en sommige appartementen hebben er zelfs twee. Het uitzicht zal u als heerlijk rustgevend ervaren: op de binnentuinen, de Amstel of Park Somerlust.

Altijd plek voor uw auto, fiets of scooter
Vanzelfsprekend beschikken de vier gebouwen in Riverfront Residences over een luxe entreehal en liftvoorziening, ruime inpandige berging(en) in de woningen, overdekte parkeerplaatsen en gemeenschappelijke fietsenstallingen. Naast de luxe, het wooncomfort en de herkenbare kwaliteit zijn de Riverfront Residences nagenoeg energieneutraal – een plek dus waar iedere Amsterdammer of expat zich prettig zal voelen. Op deze uitzonderlijke mooie plek aan de Amstel kunt u heerlijk rustig wonen, omringd door natuur en groen, mét alle moderne gemakken van de stad bij de hand.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Riverfront
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
121 (waarvan 57 beschikbaar)
Prijs
€ 7.638,- tot € 2.610.000,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden