The Hub - Centrum Nieuw West

Amsterdam - Amsterdam
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
48 - 74m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 2

Over dit project

Er gebeurt iets moois in Amsterdam Nieuw West. Nieuwe energie is voelbaar, nieuwe initiatieven zijn zichtbaar. Zoals The Hub; comfortabele nieuwbouwappartementen op een unieke plek. Midden in het levendige centrum van Amsterdam Nieuw-West aan het Osdorpplein met de Sloterplas en het park pal voor de deur. Een plek waar twee werelden bij elkaar komen. Waar je midden in het bruisend stadsleven woont met winkels, restaurants, koffie- en lunchplekken en een divers cultureel aanbod die daarbij horen. En waar je ook kunt genieten van rust en ruimte. Door de centrale ligging en het uitstekende openbaar vervoer ben je snel overal waar je maar wilt zijn.

The Hub biedt appartementen van 48 m2 tot 74 m2 met één of twee slaapkamers. De slimme indeling zorgt voor een optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Bijna ieder appartement beschikt over een gezellige buitenruimte in de vorm van een balkon of loggia.

Wij verwachten in het vierde kwartaal van 2019 te starten met de verkoop van de appartementen.
Blijf op de hoogte door u als geïnteresseerde aan te melden.

Voor meer informatie, kijkt u op de projectwebsite: www.thehub-centrumnieuwwest.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
The Hub - Centrum Nieuw West
Start verkoop
2019 (4e kwartaal)
Koopwoningen
37
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden