Het Entreegebied - IJsselmeerstraat

Amsterdam
Actueel aanbod

€ 431.000,- tot € 451.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
115 - 130m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

In het Oostelijke deel van Amsterdam Noord wordt een nieuwe woonwijk ontwikkeld genaamd

“het Entreegebied”

In dit gebied worden verschillende type woningen gerealiseerd waardoor een gevarieerde wijk ontstaat.

Ligging en Omgeving
Het Entreegebied is gunstig gelegen in landelijk Noord nabij Durgerdam met zijn pittoreske dijkwoningen en het rustige en authentieke Schellingwoude. Het IJsselmeer is nooit ver weg.

Op zoek naar vertier? Het hippe Noord ligt binnen handbereik. Het aanbod aan restaurants, cafés en verschillende culturele voorzieningen is de laatste tijd enorm toegenomen en breidt zich nog steeds uit. Diverse scholen, kinderopvang en sportvoorzieningen liggen in de directe omgeving.
Door de vele nieuwbouw die de afgelopen tijd in de directe omgeving is gerealiseerd en de opening van de Noord-Zuid lijn is Amsterdam Noord geliefder dan ooit.
Winkelcentrum Waterlandplein en het winkelcentrum boven ‘t Y zijn vlak bij het Entreegebied gelegen. Deze beide winkelcentra bieden een uitgebreid palet aan winkels.

Bereikbaarheid
De strategische ligging bij de oprit naar de A-10 zorgt er voor dat u een directe verbinding heeft met diverse uitvalswegen.
Met het openbaar vervoer is er een goede en directe verbinding met Amsterdam Centrum en Amsterdam Oost.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Het Entreegebied - IJsselmeerstraat
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
5 (waarvan 5 beschikbaar)
Prijs
€ 431.000,- tot € 451.000,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden