Diamantfabriek Amsterdam

Amsterdam - Amsterdam
Actueel aanbod

€ 1.550.000,- tot € 2.695.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
150 - 450m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Van voormalige diamantslijperij tot een stijlvol multifunctioneel gebouw. Deze iconische blikvanger in De Pijp is getransformeerd tot bijzondere woon- en werkplek. Het oorspronkelijke gebouw uit 1907 is ontworpen door Gerrit van Arkel. Een architect die ook zijn handtekening zette onder het ontwerp van de vroegere Diamantbeurs op het Weesperplein. Ooit werd in de Diamantfabriek de grootste diamant ter wereld geslepen. Op de bel-etage en souterrain van de Diamantfabriek wordt circa 760 m² kantoorruimte alsmede circa 420 m² horecaruimte gerealiseerd.
De stoere en verfijnde loftwoningen van circa 155 tot 264 m² hebben tot circa 3.85 meter hoge plafonds en baden in daglicht door enorme, originele raampartijen aan beide zijden. De appartementen hebben een loggia of dakterras op het zuiden. De prachtige authentieke elementen geven de woningen een unieke sfeer die zich laat combineren met iedere interieurstijl.
Bij alle appartementen geeft de lift direct toegang tot de woning. De appartementen zijn afgewerkt met een eikenhouten vloer, gestucte en gesausde wanden en plafonds met mooie detaillering. De stijlvolle badkamers zijn ontworpen met oog voor detail. Twee modelwoningen zijn helemaal afgebouwd met een maatwerk keuken en inbouwkasten. Bij de andere appartementen is een stelpost voor een keuken inbegrepen bij de koopsom.

Appartementen
Op de eerste en tweede verdieping bevinden zich ieder vier appartementen, van circa 155 tot 195 m² met loggia’s op het zuiden. De appartementen zijn royaal van opzet, met een ruime woonkamer, twee of drie slaapkamers en twee badkamers. De prachtige authentieke elementen geven deze woningen een unieke sfeer die zich laat combineren met iedere interieurstijl. De woningen hebben een sfeervolle gashaard in de living.

Penthouses
Op de derde en vierde verdieping tweelaagse penthouses van circa 245 tot 264 m² met een dakterras van ruim 50 m². Deze appartementen hebben op de derde verdieping een woonkamer, drie royale slaapkamers en twee badkamers. Via een interne trap bereikt u de vierde verdieping, met een multifunctionele ruimte van zo’n 74 m² met glas van vloer tot plafond met aansluitingen voor een tweede keuken. Deze ruimte grenst aan een heerlijk beschut dakterras op het zuiden van ruim 50 m² over de volle breedte van het appartement. De penthouses beschikken over een open haard.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Diamantfabriek Amsterdam
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
12
Prijs
€ 1.550.000,- tot € 2.695.000,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Voorz. binnen 1 Km.
Bioscoop/theater, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden