Diamantfabriek Amsterdam

Amsterdam - Amsterdam
Toekomstig aanbod

Kenmerken

Woonoppervlak
150 - 450m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Diamantfabriek

Verwacht najaar 2019!

Luxe loftwoningen I Industriële kantoorlofts I Hoogwaardige horeca

Waar historie en heden elkaar ontmoeten
Rijksmonument Diamantfabriek I Iconisch
Van voormalige diamantslijperij tot een stijlvol multifunctioneel gebouw. Deze iconische blikvanger in het Asscherkwartier wordt getransformeerd tot bijzondere woon- en werkplek.
Voor zowel wonen als werken zijn er parkeerplaatsen gereserveerd in de garage vlakbij de Diamantfabriek.

Wonen
De stoere lofts van circa 150 tot 450 m² hebben tot 4 meter hoge plafonds én baden in daglicht door enorme, originele raampartijen aan beide zijden.
De prachtige authentieke elementen geven de loftwoningen een unieke sfeer die zich laat combineren met iedere interieurstijl. De loftwoningen worden afgewerkt met een prachtige houten vloer, gestucte wanden en stijlvolle badkamers ontworpen met oog voor detail. Bij alle appartementen geeft de lift direct toegang tot de woning. Er is tevens aandacht voor comfort en duurzaamheid met vloerverwarming en vloerkoeling. Daarnaast wordt er gewerkt met hoogwaardige isolatiematerialen en wordt er triple glas toegepast.

Werken
Op de bel-etage en souterrain van de Diamantfabriek bevindt zich de circa 760 m² kantoorruimte alsmede de circa 420 m² horecaruimte waarbij ook een authentieke portiersloge hoort van circa 25 m². De industriële kantoorlofts en horeca ruimten worden in casco staat opgeleverd. De kantoorlofts hebben hoge plafonds, veel daglicht en originele raampartijen. De horecaruimte heeft ruim 4 meter hoge plafonds en de mogelijkheid tot terras.

Geïnteresseerd in dit project? Meld je dan nu aan en wij houden je op de hoogte over de laatste ontwikkelingen en de start verkoop!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Diamantfabriek Amsterdam
Start verkoop
04-11-2019
Start verhuur
04-11-2019
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Voorz. binnen 1 Km.
Bioscoop/theater, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden