Cruquius 1.3 G

Amsterdam
Actueel aanbod

€ 795.000,- tot € 1.285.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
120 - 192m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

Maritieme architectuur
Cruquius 1.3 is ontworpen voor Arons en Gelauff architecten. In het ontwerp staat uitzicht centraal. Daarom heeft de architect gekozen voor veel glas en hoge ramen, waardoor daglicht optimaal naar binnen schijnt en je vanuit je appartement prachtig uitzicht hebt op de fraaie omgeving. Het gebruik van beton, glas en de zaagtanddaken herinneren aan het industriële verleden. De rustige kleurstelling van de gebouwen vormen een neutraal canvas voor de karakteristieke Entrepothaven. De gebouwen liggen namelijk direct aan de kade. Een unieke plek. Daarom komt er in de plint van de gebouwen stadse bedrijvigheid. De binnenhoven zijn mooi ingericht met groen en vormen juist een heerlijk rustpunt voor bewoners. Alle appartementen hebben bovendien een eigen terras.

Direct aan de Entrepothaven
Cruquius 1.3 staat met z’n voeten op de boardwalk van Cruquiuseiland, direct aan de Entrepothaven. Via de boardwalk loop je naar links naar de Harbour Club en naar rechts richting het Amsterdam-Rijnkanaal. Het historische hart van Cruquius ligt ook op loopafstand, met de natuurspeelplaats en gezellige horeca. Bovendien heb je op Cruquius het gemak van een supermarkt, tandarts en een sportschool in de wijk. En wil je de stad in? Dat is slechts 10 minuten fietsen.

Complete, luxe appartementen
De appartementen zijn compleet en luxe afgewerkt, onder andere met een greeploze keuken van Leicht met een composiet blad, een Quooker en Siemens inbouwapparatuur. En ook de toilet en badkamer zijn voorzien van hoogwaardige kwaliteit.
De oplevering is deze zomer al, dus je kunt al snel wonen in Cruquius 1.3.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Cruquius 1.3 G
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
39 (waarvan 8 beschikbaar)
Prijs
€ 795.000,- tot € 1.285.000,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden