Cruquius 1.3 G

Amsterdam
Actueel aanbod

€ 780.000,- tot € 1.285.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
112 - 192m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

In deze gebouwen van Arons en Gelauff architecten speelt het uitzicht de hoofdrol: de inval van het licht door hoge ramen, de lichtheid van architectuur en de rustige kleurstelling van de gebouwen als neutraal canvas voor de karakteristieke Entrepothaven. Het gebruik van beton, glas en de zaagtanddaken herinneren aan het industriële verleden. De kade vormt de ruggengraat voor deze gebouwen; daaraan grenzend, in de plint van het gebouw, is ruimte voor ondernemers en ervaar je de stadse bedrijvigheid.

De binnenhoven zijn er voor de bewoners en bieden groen en rust.

Specificaties

*Vier woon- en werkgebouwen met 1.500 m2 bedrijfsruimten
*Circa 170 vrije sector koop- en huurwoningen
*Ondergrondse parkeergarage voor 400 voertuigen voor bewoners en de gebruikers van Cruquius 1.3 en voor bewoners, gebruikers en bezoekers van omringende kavels
*WKO–installatie, zonnepanelen en voorzieningen voor biodiversiteit

Meer informatie

Kenmerken

Project
Cruquius 1.3 G
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
39 (waarvan 10 beschikbaar)
Prijs
€ 780.000,- tot € 1.285.000,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden