L'ij

Amsterdam - Amsterdam
Actueel aanbod

€ 320.000,- tot € 800.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
59 - 113m2
Kaveloppervlak
1 - 1m2
Inhoud
153 - 395m3
Aantal slaapkamer(s)
1 - 3

Over dit project

L'IJ BUIKSLOTERHAM
34 unieke koopappartementen aan het water


L'ij: Een stoer nieuw woongebouw aan het levendige water van het Tolhuiskanaal naast het IJ in Amsterdam. L'ij telt in totaal 34 twee-, drie- en vierkamerappartementen met een woonoppervlakte variërend van ca. 59 tot 113 m2. Er zijn verschillende woningtypen: van compacte appartementen tot indrukwekkende penthouses op de 7e verdieping.

Informatie over het project en de woningen is vast te bekijken op de site buiksloterhamenco. Hier vind je onder meer verkooptekeningen en prachtige impressies. Wil je op de hoogte blijven van de verkoop? Meld je dan nu gelijk aan via buiksloterhamenco


WONEN IN L'IJ
Wonen in L'ij is straks wonen aan de Leen Jongewaardkade en de Conny Stuartstraat, pal aan het water van het Tolhuiskanaal. Het gebouw bestaat uit een hoger deel aan het water van acht verdiepingen en een lager deel van vijf verdiepingen in de straat naar de kade toe.

L'ij biedt straks ruimte aan:
• 14 compacte appartementen van ca. 59 m2
• 18 medium appartementen van ca. 67-87 m2
• 2 penthouses van ca. 111-113 m2

Alle woningen hebben een prachtige buitenruimte, balkon of (dak) terras, veelal met vrij uitzicht over het water. Het binnengebied van L'ij wordt bovendien ingericht als gezamenlijke binnentuin. De perfecte plek om je nieuwe buren beter te leren kennen! Op de begane grond bevinden zich de privébergingen voor alle woningen en een bedrijfsruimte.

L'ij staat voor goed en compleet wonen. Uiteraard is het gebouw voorzien van een comfortabele lift. Alle appartementen beschikken straks over een keuken met inbouwapparatuur, mooi sanitair en tegelwerk en worden voorzien van vloerverwarming. Natuurlijk zijn er daarnaast uitgebreide mogelijkheden voor eigen keuze in afwerking.

De wijk is autoluw. Parkeren kun je in de, nog te ontwikkelen, parkeergarage aan de Distelweg. Hier kan je een parkeerplaats kopen. Zo blijven de straten bijna vrij van verkeer en kunnen kinderen onbezorgd spelen. Buiksloterham combineert het beste van twee werelden!

De bescherming van het milieu staat centraal in L'ij. Hoe we dat doen? Door zoveel mogelijk materialen, energie en water te hergebruiken. Tijdens de bouw, maar ook daarna. Zo worden de hogere daken gebruikt voor energieopwekking door middels van zonnepanelen en krijgen de lagere daken een groene mossedumbedekking. Ook krijgen de appartementen duurzame toiletten die veel minder water verbruiken. De algemene ruimten zijn verlicht met energiezuinige ledlampen.


BUIKSLOTERHAM & CO
Appartementengebouw L'ij ligt in het wijkje Buiksloterham & Co. Hier komen in totaal zo'n 520 woningen. Het aanbod varieert van zelfbouwkavels tot koopappartementen en huurwoningen. Wonen en werken gaat hierbij hand in hand: in veel woningen wordt een kantoor- of werkruimte gerealiseerd en ook in de woongebouwen vind je straks diverse bedrijfsruimten. Buiksloterham&Co is straks een circulair, slim en duurzaam gebied.


7 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR BUIKSLOTERHAM
• Wonen en werken aan de noordelijke IJ-oever, tussen Eye en de A'dam toren in Overhoeks en het NDSM-terrein.
• In een gebied met een industrieel verleden en een stoer karakter.
* Het is een innoverend en milieubewust stukje Amsterdam door de principes van de 'Circulaire Stad': een stad waarin we slimmer en efficiënter omgaan met grondstoffen, energie en afval.
• Het gratis pontje brengt je in 4 minuten over het IJ naar het Centraal Station.
• 10 minuten fietsen naar de Van der Pekbuurt met restaurantjes, winkels en de biologische markt op vrijdag.
• Vintage winkeltjes, cafe's en restaurants als Plekk, Tolhuistuin en Loetje aan het IJ op steenworp afstand.
• De sportschool om de hoek.
• In een mum van tijd op de Ring A10.


INTERESSE?
Meld je aan via buiksloterhamenco of bel met Hallie & Van Klooster Makelaardij voor meer informatie.

Meer informatie

Kenmerken

Project
L'ij
Start verkoop
Verkoop gestart
Start verhuur
Verhuur gestart
Koopwoningen
34
Prijs
€ 320.000,- tot € 800.000,-
Type woningen
Appartement, Hoekwoning, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Erfpacht
Verwarming
Stadsverwarming, Vloerverwarming
Balkon
Balkon
Overige
Lift, Terras
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Strand, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Ziekenhuis

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden