Mobiele airco 12000 btu

Doe mee met Nova Zembla Lofts - Centrumeiland

Amsterdam - Amsterdam
Toekomstig aanbod

€ 200.000,- tot € 750.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
50 - 200m2

Over dit project

Op kavel 7-01 Centrumeiland is het mogelijk om als groep van mede-opdrachtgevers een super duurzaam woongebouw te realiseren. Mede-opdrachtgeverschap betekent dat je zelf invloed hebt op de uitstraling, de structuur en de betaalbaarheid van de woningen; dat het mogelijk is gemeenschappelijke voorzieningen op te nemen in het plan; maximale individuele vrijheid qua indeling en afbouw van de eigen woning etc. Er is veel mogelijk: hoge plafonds, combinatie wonen/werken; royale buitenruimten. Centrumeiland is omgeven door water. Er ligt een aantrekkelijk plan voor de openbare ruimte met veel groen. Meer dan 70% van de woningen wordt door zelfbouwers ontwikkeld. Een leuke mix van mensen en woningen op een plek waar het goed buiten leven is.

Wil jij ook samen bouwen? Het team van Nova Zembla Lofts heeft verschillende projecten met bouwgroepen gerealiseerd en nodigt je uit om samen aan de slag te gaan. Dat start bij het samen inschrijven om de kavel te bemachtigen. Inschrijvers krijgen de gelegenheid als eerste een definitieve optie te nemen zodra het structuurplan vast ligt. Je hebt hier geen last van een niet transparant toewijzingssysteem.

Wil je weten hoe? Kijk op onze website en schrijf je in, dan houden we je op de hoogte als we weer een nieuwe meeting organiseren.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Doe mee met Nova Zembla Lofts - Centrumeiland
Koopwoningen
34
Prijs
€ 200.000,- tot € 750.000,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Eigendom
Erfpacht
Verwarming
Warmte Koude Opslag (WKO)
Balkon
10 tot 15 m2, 5 tot 10 m2, groter dan 15 m2
Overige
Lift, Oplaadpunt elektrische auto, Terras
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Strand, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden