Amsterdam - Cruquiuswerf

Amsterdam - Amsterdam
Actueel aanbod

Huurprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
46 - 102m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 3

Over dit project

Nieuwbouw Cruquiuswerf in Amsterdam-Oost
Op het laatste schiereiland van het Oostelijk Havengebied in Amsterdam wordt binnenkort gestart met de bouw van project Cruquiuswerf, de nieuwe Kade van Oost. Op het meest centrale punt, in de 'elleboog' van dit industriële eiland, bouwen we in een waaiervorm elegante appartementengebouwen met studio’s, vriendenwoningen, twee-, drie- en vierkamerappartementen in totaal zo'n 300 nieuwbouw woningen, waarvan ca. 120 vrije sector huurappartementen.

Wonen in Amsterdam-Oost op een geweldige locatie!
Cruquiuswerf is het laatste, wat vergeten schiereiland in het rijtje KNSM-eiland, Sporenburg, Borneo-eiland. Ooit was dit een bonkig industrie-havengebied, straks een fantastische plek om te wonen. De uitzichten over het water zijn fenomenaal....
Je zit hier maar 10 minuten van het centrum en toch is het hier rustig wonen omdat er op de schiereilanden geen doorgaand verkeer is. Al die voordelen - het weidse water, de nabijheid van stad (aan de ene kant), Ringweg (aan de andere) en de rust van een schiereiland - die vind je op Cruquiuseiland.

Belangstelling in de huurwoningen van Cruquiuswerf?
Naar verwachting starten we medio 2e kwartaal van 2020 met de verhuur van de vrije sector huurwoningen.

Cruquiuswerf
Het laatste schiereiland van het Oostelijk Havengebied...
Cruquiuswerf is het laatste, wat vergeten schiereiland in het rijtje KNSM-eiland, Sporenburg, Borneo-eiland. Ooit was dit een bonkig industrie-havengebied, nu een fantastische plek om te wonen. De uitzichten over het water zijn fenomenaal. Er wordt gezwommen en gevaren, geluncht en geflaneerd, gefeest en gemijmerd... je zit hier maar 10 minuten van het centrum en toch is het hier super rustig wonen omdat er op de schiereilanden geen doorgaand verkeer is. Al die voordelen - het weidse water, de nabijheid van stad (aan de ene kant), Ringweg (aan de andere) en de rust van een schiereiland - die vind je op Cruquiuseiland

Amsterdam-Oost
Wanneer je van het Cruquiusgebied richting het centrum gaat, kom je door de Plantage buurt. Een gezellige buurt met goeie restaurants en horeca. Maar ook Artis, de Hortus Botanicus en het Verzetsmuseum.
De Czaar Peterstraat is absoluut een van de leukste straten van Oost. Met veel stijlvolle concept stores waar je écht iets aparts kunt kopen en fijne koffietentjes. Ook voor een gezellige borrel of een hapje eten kun je hier goed terecht.
De Indische buurt is hip, hot en happening. Met name in de Javastraat, Oosterpark en rondom de Dappermarkt regent het de laatste jaren hippe koffietentjes, nieuwe cafés, leuke vintage- en modewinkels. Dat alles te midden van de vele roti-keukentjes, toko's en Mediterrane warenhuisjes en groentewinkels die er al zaten.

Omringd door water
Cruquiuswerf ligt in de 'bocht' van het eiland, en wordt omgeven door aan de ene kant het Amsterdam-Rijnkanaal (daar waar het kanaal uitmondt in het IJ) en aan de andere kant de Nieuwevaart op weg naar de stad. Boten zie je hier dus de hele dag voorbij gaan, van zandboot en vrachtschip tot superjacht en sloep...

Meer informatie

Kenmerken

Project
Amsterdam - Cruquiuswerf
Start verhuur
2020 (2e kwartaal)
Huurwoningen
120
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Eigendom
Huur
Balkon
Balkon
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Trein/tramstation

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden