Mooijburg

Amsterdam - Amsterdam
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
60 - 130m2

Over dit project

MOOIJBURG

Op IJburg wordt volop gewoond en geleefd. Het is een Amsterdamse stadswijk in ontwikkeling en bestaat uit een aantal kunstmatig aangelegde eilanden: het Steigereiland, het Haveneiland, de Rieteilanden, het Zeeburgereiland en binnenkort ook het Centrumeiland! Met de komst van het Centrumeiland wordt een plek ontwikkeld die het hart van IJburg zal vormen. Het Centrumeiland is dé plek in Amsterdam voor zelfbouw in een prachtige groene en waterrijke omgeving.

MOOIJBURG is een kleinschalig woningbouwproject op het Centrumeiland, waar jij helemaal zelf bepaalt hoe je woont. Om MOOIJBURG te kunnen realiseren doen wij mee met een tender. Het beste plan maken we samen met jou; als Mede Opdrachtgever heb je directe invloed op je toekomstige woning en woongebouw. Heb jij wensen voor gemeenschappelijke voorzieningen? Of wil je misschien wel met vrienden of familie een hele verdieping samen ontwikkelen? Geen idee is te gek. En de winst; die zit bij jou, zowel in het gebouw als je eigen appartement.

Ben jij geïnteresseerd in dit project? Ga dan naar www.mooijburg.nl voor meer informatie en om je in te schrijven als Mede Opdrachtgeverschap (MO).

Meer informatie

Kenmerken

Project
Mooijburg
Koopwoningen
40
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden