Cruquius Sigma 2.2 C

Amsterdam
Actueel aanbod

€ 600.000,- tot € 600.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
93 - 93m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Jouw zonnige hotspot in mooi Amsterdam met uitzicht over het water

In 2.2 C Zuid komen 12 prachtige koopappartementen van 93 of 96 m2. Deze toren is compleet nieuwbouw, maar refereert in architectuur wel aan de oude gebouwen in de omgeving.

Bij thuiskomst parkeer je je auto op je eigen stallingsplaats onder het gebouw of je loopt via de hoofdentree naar binnen. Op de begane grond tref je de bergingen. Neem de trap of lift naar jouw verdieping en geniet van wonen op deze schitterende plek met uitzicht over het water.

Er komen slechts twee appartementen op elke verdieping. Alle appartementen hebben twee ruime slaapkamers met openslaande deuren, voorzien van een Frans balkon. Wakker worden en gelijk jouw Amsterdam opsnuiven. Zin in de zon? De grote inpandige terrassen liggen op het westen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Cruquius Sigma 2.2 C
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
12 (waarvan 1 beschikbaar)
Prijs
€ 600.000,- tot € 600.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden