Cruquius Sigma 2.2 B

Amsterdam
Actueel aanbod

€ 468.000,- tot € 483.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
73 - 73m2
Aantal kamers
3

Over dit project

Nieuw wonen in een appartement met karakter

In de oude Sigma-verffabriek komen 10 appartementen in drie verschillende typen. De appartementen zijn circa 70, 80 en 129 m2. Altijd heb je twee slaapkamers en een loggia. De loggia’s liggen op het noorden of zuiden.

Na de renovatie zijn de appartementen comfortabel en voldoen ze in alle opzichten aan wat we in deze tijd verlangen van een woonruimte. De industrie?le details worden gekoesterd, zoals bijvoorbeeld de ramen. Ze zijn hoog, groot en voorzien van slanke roedes. Kun je je voorstellen hoe mooi het licht hier binnenvalt?

De appartementen zijn verdeeld over de begane grond, 1e en 2e verdieping. Op de begane grond tref je er twee en op de verdiepingen vier. Bij de entree op de begane grond vind je ook de bergingen. Je auto kun je kwijt in de garage onder gebouw 2.2 C.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Cruquius Sigma 2.2 B
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
10 (waarvan 2 beschikbaar)
Prijs
€ 468.000,- tot € 483.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden