Cruquius Sigma 2.2 F

Amsterdam
Actueel aanbod

€ 1.235.000,- tot € 1.235.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
169 - 169m2
Kaveloppervlak
58 - 58m2

Over dit project

Een groot huis aan het water waar je hart sneller van gaat kloppen

Aan de Nieuwevaartkade komen 6 royale eengezinswoningen met geweldig dakterras op
het zuiden. Hiervandaan kijk je schitterend uit over het water. Altijd vrij. Wat een bijzonder plekje hier in Amsterdam! De huizen zijn circa 170 m2 groot en de hoekwoning telt zelfs circa 200 m2.

Je auto parkeer je in de garage op beganegrond- niveau. Aan de waterkant heb je een hobbykamer, waar je ook prima een werkplek kunt creeƫren. Het kan niet anders dan dat de creativiteit hier gaat stromen. De Delftse stoep voor de deur is een stukje buiten waar je in contact staat met je buurt. Zet er een bankje neer, ga lekker zitten en geniet. De 1e verdieping is een grote open ruimte waar je woont en kookt. Met de openslaande deuren haal je buiten naar binnen en vice versa.

Over de 2e en 3e verdieping verdeeld zijn er vier slaapkamers. Allemaal hebben ze openslaande deuren en een Frans balkon. De overloop op de bovenste verdieping geeft toegang tot het dakterras. Deze overloop is zo ruim dat je hier een tweede badkamer of pantry kunt maken. Wij bieden het optioneel aan.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Cruquius Sigma 2.2 F
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
6 (waarvan 1 beschikbaar)
Prijs
€ 1.235.000,- tot € 1.235.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden