OntwerpJeWoning Centrumeiland

Amsterdam - Ijburg

€ 275.000,- tot € 900.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
60 - 200m2
Aantal kamers
1 - 6

Over dit project

ONTWERP JE WONING CENTRUM EILAND
Locatie Kavel 07-01, Centrumeiland IJburg

Informatieavond maandag 15 oktober 2018

De bewonersgroep OntwerpJeWoning Centrumeiland is voornemens om op kavel 07-01 een woongebouw te realiseren van 32 tot 40 woningen. Het programma bestaat uit een gevarieerde mix van appartementen, grondgebonden gezinswoningen met een tuin en maisonnettes. De invulling van het gebouw wordt samen met de bewoners vormgegeven onder begeleiding van professionele partijen. Jij bepaalt dus zelf hoe je gaat wonen!

Je bepaalt zelf (individueel) de grootte en indeling van jouw woning. Samen in het collectief wordt de architectuur en o.a. de invulling en afwerking van de collectieve ruimtes bepaald. Indien gewenst is het mogelijk om collectieve hobbyruimtes te maken of een collectief gastenverblijf.

Alle toekomstige bewoners zijn hierdoor medeopdrachtgever van het bouwproject. Als bewonersgroep, komen wij regelmatig bij elkaar om met elkaar beslissingen te nemen, zoals keuze van de belangrijkste adviseurs.
Initiatiefnemers OntwerpJeWoning en Vink Bouw begeleiden het proces met als start een inventarisatie van alle woonwensen. Een ervaren procesbegeleider zal de bouwgroep begeleiden door het hele traject tot en met de oplevering.

KOSTEN EN MOGELIJKHEDEN
Er wordt gewerkt op basis van een kostprijs met een opslag voor risico en begeleiding. De kosten worden geactualiseerd gedurende het proces en zijn transparant.
Woningen zijn mogelijk in de range van 50-250 m2.
Een eerste kostenindicatie gaat uit van € 4.000,- VON per m2 woonoppervlak excl. kosten afkoop erfpacht.

CENTRUM EILAND
Op het Centrumeiland komen er zo’n 1500 nieuwe woningen, waarvan 70% bestaat uit zelfbouw (groepen). Centrumeiland is onderdeel van IJburg en is gelegen in een prachtige waterrijke omgeving aan het natuurgebied IJmeer.

Ben je geïnteresseerd en wil je graag jouw eigen woning ontwerpen in Amsterdam? Sluit dan nu aan en realiseer jouw woonwensen. Er is nog plek in onze bouwgroep.


INFORMATIEAVOND EN INSCHRIJVING
U bent welkom op een van de informatieavonden. Wij organiseren op maandag 15 oktober een informatieavond waar u meer informatie krijgt over de mogelijkheden, het plan, kosten en planning. U kunt dan ook inschrijven. Wil je meer weten over medeopdrachtgeverschap en onze ervaringen? Neem dan contact op via info@ontwerpjewoning.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
OntwerpJeWoning Centrumeiland
Koopwoningen
32
Prijs
€ 275.000,- tot € 900.000,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden