De Werf fase 2

Amsterdam
Toekomstig aanbod

Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

Wonen op de NDSM werf, binnen een kwartier in het centrum van Amsterdam met pontje, fiets of auto en winkels en horeca in de buurt. Iets voor jou? Midden op de NDSM werf in Amsterdam Noord bouwen we aan De Werf. Zes verschillende woonblokken, met elk een eigen karakter. Verschillende type woningen, waaronder 2-, en 3-kamerappartementen, lofts, penthouses en maisonnettes. Met woonoppervlaktes van ca. 46 tot 107 m2. En huurprijzen vanaf ca. € 800,- tot ca. € 1.950,-. De eerste drie blokken zijn inmiddels allemaal verhuurd. De woningen van de tweede fase worden eind 2018/ begin 2019 opgeleverd. Waar wacht je nog op?

In Explorer is met 17 woningtypen en 69 woningen genoeg te kiezen. De woonoppervlakten variëren van ca. 64 tot 94 m2. Er zijn maisonnettes met werkruimte beneden, 3- en 4-kamerappartementen. De keukens en badkamers zijn uiteraard luxe en volledig ingericht. Een aantal woningen heeft een externe berging op de eerste verdieping. Alle loggia’s liggen op het zuidwesten en liggen verzonken in de gevel. Hier zit je lekker beschut en toch buiten.

Frixos telt 36 woningen, verdeeld over 6 verdiepingen. Kies je voor een appartement met één of twee aparte slaapkamers? Of voor de fraaie studio’s, waar je badkamer direct grenst aan je slaapruimte? Voor ca. 54 of 66 m2? Welke woning je ook kiest, een luxe en hoogwaardige afwerking heb je sowieso. De keuken is compleet met inbouwapparatuur en de badkamer fraai ingericht. Je toilet zit apart, wel zo fijn voor als je bezoek hebt.

De 168 woningen in Glenlyon zijn enorm gevarieerd. Hier is iedere woning bijzonder. Je kunt kiezen uit appartementen met één, twee of drie slaapkamers, lofts en een aantal penthouses. Woonoppervlaktes variëren van ca. 51 tot maar liefst 129 m2. De penthouses liggen op de 18e en 19e verdieping en hebben drie slaapkamers, twee badkamers en een riant terras. Uitkijkend over de NDSM werf en het IJ drink je hier nog een borreltje voor het slapen gaan. Droom jij al weg?

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Werf fase 2
Start verhuur
Verhuur gestart
Huurwoningen
221
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden