Sloterdijk Centrum

Amsterdam
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Sloterdijk Centrum zoekt stoere ondernemers en bewoners!
Het gebied rond station Sloterdijk transformeert in een rap tempo van kantorenlocatie naar een gemengd woon- en werkgebied. De komende jaren komen hier 1.500 woningen voor verschillende doelgroepen bij en het aantal mogelijke woningen in Sloterdijk zal verder worden uitgebreid naar circa 7.500 woningen. In 2017 zijn de eerste 358 (tijdelijke) woningen opgeleverd voor (internationale) studenten, Nederlandse jongeren en statushouders. In 2018 worden 250 woonstudio’s in drie getransformeerde kantoorpanden aan de Barajasweg opgeleverd.

Sloterdijk-Centrum wordt een aantrekkelijk gebied waar je niet alleen prettig kunt werken, maar ook fijn kunt wonen met extra aandacht voor duurzaamheid en kwaliteit. Op de woningkavels komen kleine parkjes. Straten en pleinen worden groener en er komt meer ruimte voor recreatie in de openbare ruimte.

Er zijn diverse scholen, hotels en horeca en andere leisure-achtige faciliteiten aanwezig in het gebied. En naast de bestaande supermarkt gevestigd aan het Orlyplein is er ruimte voor nog een supermarkt in de nabije toekomst.

De gemeente is momenteel op zoek naar een partij die het geplande programma binnen de blokken 6,8 en 9A van kavel O in Sloterdijk-Centrum met koopwoningen – waarvan een deel in medeopdrachtgeverschap* – en voorzieningen kan ontwikkelen, financieren, realiseren en exploiteren en/of verkopen. De gemeente is voornemens een partij te kiezen door middel van een openbare selectie (tender). Hiervoor is inmiddels een selectieprocedure opgezet.

Wij nemen als team ook deel aan deze tender en zijn op zoek naar enthousiaste en stoere  toekomstige Sloterdijk bewoners en ondernemers. Aangezien we ons nog in een tenderprocedure bevinden, is er geen garantie dat we daadwerkelijk zullen winnen. Maar ben jij op zoek naar een nieuwbouwwoning of een inspirerende werklocatie op 2 minuten lopen van Station Sloterdijk, op 20 minuten fietsen van de Dam, binnen 2 minuten met de auto op de A10 en wil je eventueel meedenken in het ontwikkelproces? Meld je dan nu aan!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Sloterdijk Centrum
Start verkoop
2020 (1e kwartaal)
Koopwoningen
90
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden