Stadswerf Oostenburg

Amsterdam - Amsterdam
Actueel aanbod

€ 1.200,- p.m. tot € 3.000,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
75 - 100m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 2

Over dit project

Oostenburg wordt ontwikkeld tot een nieuwe stadswijk aangrenzend aan het centrum van Amsterdam.
Vroeger een werkeiland waar bedrijven als Stork en Werkspoor waren gevestigd. Daarvoor zelfs scheepswerven en magazijnen uit de tijd van de VOC.

Vandaag de dag zijn er overal café's en restaurants, van up-market culinaire locaties tot eetcafé's. Terrassen in overvloed. Het Oostelijk Havengebied is onderdeel van de cultuurgordel rond het IJ. Je kunt er gepassioneerd dansen, naar jazz, rock of klassieke muziek luisteren. Of een tentoonstellling bezoeken, als je aan je lichtvoetig bestaan wat diepte wilt geven.

De ontwikkeling van Oostenburg gaat geleidelijk, er wordt in fases gebouwd. Het wordt een typische Amsterdamse stadswijk met sociale huurwoningen, koopappartementen, zelfbouwmogelijkheden, horeca en bedrijvigheid. Stadswerf Oostenburg ligt op het zuidoostelijke deel van het voormalige Werkspooreiland Oostenburg. Deze Amsterdamse industriële centrumlocatie wordt ontwikkeld tot een volwaardige stoere stadswijk met woonruimte voor 1500 huishoudens uit alle delen van de samenleving.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Stadswerf Oostenburg
Start verhuur
Verhuur gestart
Huurwoningen
129
Huurprijs (p.m.)
€ 1.200,- tot € 3.000,-

Voorzieningen

Balkon
Balkon, Frans balkon
Overige
Lift, Terras
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Apotheek, Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Fitness, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Winkelcentrum

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden