Oase

Amsterdam - Amsterdam
Toekomstig aanbod

Over dit project

Wonen in Oase

O’ase is een kleinschalig Amsterdams woningbouwproject waar jij helemaal zelf bepaalt hoe je woont! Om O’ase te realiseren doen wij mee met een tender; een prijsvraag om 2 gebouwen te realiseren. Met jouw inschrijving gaan we voor het winnende plan.

Your little piece of Amsterdam
De meeste woningen worden bedacht door een projectontwikkelaar en een architect. Bij Mede-Opdrachtgeverschap (MO) doen we het anders en heb jij de touwtjes in handen. Met jou in de lead ontwikkelen samen je toekomstige woonplek. Of je nu hoge eisen hebt als het om duurzaamheid en design of juist heel betaalbaar wilt wonen wonen.

Als Mede-Opdrachtgever bepaal jij waar elke euro naar toe gaat. Je hebt de kans tegen kostprijs te ontwikkelen en wonen in Amsterdam. Heb jij wensen voor gemeenschappelijke voorzieningen? Of wil je misschien wel met vrienden of familie een hele verdieping samen ontwikkelen? Geen idee is te gek. En de winst; die zit bij jou, zowel in het gebouw als je eigen appartement.

An oasis in a concrete jungle
Wie had er niet willen kopen in Amsterdam-Oost toen het nog een Vogelaarwijk was? Het mooie van pionierslocaties is dat niet iedereen ziet wat de potentie is, je hebt wat uit te leggen. O'ase wordt ontwikkeld in Sloterdijk-Centrum in Amsterdam-West. Sloterdijk is de toekomst van Amsterdam; niet van de grachtjes, maar het metropolitaanse Amsterdam. Je woont op 5 minuten fietsen van het Westerpark en bent vanaf Station Sloterdijk in 10 minuten op Schiphol. Met de auto zit je binnen 2 minuten op de Ringweg. De Dam? Weten we niet; maar wie komt daar nog?

O’ase in the making
Waarom wachten? O’ase wordt nu al gemaakt door haar mede-opdrachtgevers. In de maanden juni tot september vindt een reeks workshops plaats waarin aspirant MO-ers al heel veel bepalen. Waar wil je invloed op, hoe wil je wonen, wat vind je belangrijk ín je woning en wat vind je belangrijk ten aanzien van de architectuur van het gebouw; het wordt allemaal besproken tijdens de sessies.

Wij wachten niet tot we de tender gewonnen hebben maar geven onze Mede-Opdrachtgevers nu al de medezeggenschap die ze zelf kiezen. En dat werkt! Elke avond wordt het groepsgevoel sterker en wordt daarmee duidelijker wat de toekomstige bewoners van O’ase willen. Wil je onderdeel worden van deze groep? Join the tribe en we laten je weten wanneer je kan instappen.

Geïnteresseerd in dit project? Kijk voor meer informatie en om je in te schrijven op www.woneninoase.nl.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Oase
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Voorz. binnen 1 Km.
Busstation, Fitness, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Trein/tramstation

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden