Crossover

Amsterdam
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

In Amsterdam Zuid, nabij station RAI en de Zuidas, ontwikkelt AM het project Crossover, een bijzonder en multifunctioneel gebouw waar wonen, werken en ondernemen centraal staan!

In het gebouw komen ruim 130 woningen, waarvan het merendeel bestaat uit sociale huurwoningen, daarnaast komen er ook circa 10 starterskoopwoningen.

Het complex ligt binnen de ring A10, met op fietsafstand het centrum van Amsterdam en op loopafstand het metro- en treinstation Rai, van waar je binnen 10 minuten op Airport Schiphol staat.

Meer informatie over de woningen zal op een later moment bekend worden gemaakt. Bent u geïnteresseerd in wonen in Crossover? Schrijf u dan nu in, dan houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Crossover
Start verkoop
2022 (2e kwartaal)
Koopwoningen
250
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden