Weespersluis Lanenrijk fase 1 B

Amsterdam
Actueel aanbod

€ 990.000,- tot € 990.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
235 - 235m2
Kaveloppervlak
420 - 420m2
Inhoud
635 - 635m3
Aantal slaapkamer(s)
6

Over dit project

Na de start van de verkoop van de eerste woningen in fase 1 A start AM nog voor de zomer met de verkoop van 50 woningen in fase 1 B. Deze fase wordt ontwikkeld en gerealiseerd ten westen van fase 1 A.

Het woning-aanbod is sterk vergelijkbaar met het aanbod in de eerste fasen van Lanenrijk. Ook in fase 1B is sprake hoek- en tussenwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen.

Bijzonder is de verkoop van woningen in het Landscronerhof. Woningen conform het concept van ‘samen zelfstandig wonen’, met een woon- en slaapprogramma op de begane grond en mogelijkheid tot eigendom/gebruikmaking van een gemeenschappelijke ruimte/tuin.

De woningen maken onderdeel uit van het nieuwbouwplan Weespersluis in Weesp alwaar uiteindelijk zo'n 2.750 woningen gerealiseerd zullen worden. (zie ook www.weespersluis.nl)

Architectenbureau Heren 5 uit Amsterdam tekent voor het ontwerp van de woningen. Weespersluis krijgt de sfeer en stijl van de fin de siècle, de periode tussen eind 19e en begin 20ste eeuw. De woningen worden gekenmerkt door ambachtelijkheid en verfijning in de ornamentiek. De architectuur verschilt per pand, waardoor iedere woning herkenbaar is.

Heeft u interesse in het komende woning-aanbod van AM in Weespersluis? Bezoek dan www.nieuwbouwweespersluis.nl en schrijf u in als belangstellende.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Weespersluis Lanenrijk fase 1 B
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
50 (waarvan 1 beschikbaar)
Prijs
€ 990.000,- tot € 990.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden