Ferdinand Bol 98-102

Amsterdam - Amsterdam
Actueel aanbod

€ 1.500,- tot € 2.050,-

Kenmerken

Woonoppervlak
53 - 85m2
Aantal kamers
1 - 2

Over dit project

In de populaire buurt de Pijp, in de compleet vernieuwde en autoluwe Ferdinand Bolstraat worden momenteel 8 woningen volledig gerenoveerd, waarvan de verwachte opleverdatum 1 juli 2018 is.

De appartementen zijn gelegen in de populaire en trendy buurt de Pijp midden op de autoluwe Ferdinand Bolstraat. Het Sarphatipark en de gezellige Albert Cuyp markt zijn om de hoek. In de buurt vind je een gevarieerd winkelaanbod en vele trendy restaurants en cafés.

De bereikbaarheid per openbaar vervoer (tram 16 en 24, diverse busverbindingen) is uitstekend. De metrohalte De Pijp van de nieuwe Noord-Zuid lijn ligt op een steenworp afstand.

Verdeeld over drie verdiepingen hebben de appartementen een woonoppervlakte van circa 53-85 m2. Op de 1e en 2e verdieping liggen de 5 kleinere appartementen, alle met nieuw, vrij diep balkon en eigen berging op zolder. Op de 3e en 4e verdieping vind je de drie maisonnettes van ruim 83 m2, ook met eigen balkon.

Alle woningen zijn voorzien van een heerlijk balkon, vloer, een luxe keuken (met vaatwasser, kookplaat, combi-oven, koelkast met vriesvak), een compleet nieuwe badkamer en toilet.

De muren en plafonds zijn compleet geschilderd. En het is mogelijk om met een vriend- of vriendin de woning te delen en toch je eigen ruimte te hebben, het zogenaamde friendsmodel.

Kortom: koffers pakken en verhuizen!

De huurprijzen zijn vanaf € 1.500 per maand voor de appartementen op de 1e en 2e verdieping tot € 2.050 voor de appartementen met twee woonlagen op de derde en vierde verdieping. Alle prijzen zijn inclusief servicekosten.

Altijd al in een bruisende buurt midden in de Pijp willen wonen? Schrijf je dan nu als belangstellende in via FERDINANDBOL98-102 en wij houden je op de hoogte.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Ferdinand Bol 98-102
Huurwoningen
8
Huurprijs
€ 1.500,- tot € 2.050,-
Type woningen
Appartement, Maisonnette

Voorzieningen

Eigendom
Huur
Balkon
Balkon
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Ziekenhuis, Zwembad

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden