Life Amsterdam Houthaven

Amsterdam - Amsterdam
Actueel aanbod

€ 528.128,- tot € 791.592,-

Kenmerken

Woonoppervlak
109 - 142m2
Aantal kamers
2 - 3

Over dit project

Life
Life is een bijzonder, aantrekkelijk, klimaatneutraal appartementengebouw op het Revaleiland met diverse woningtypen in de prachtige Houthaven in Amsterdam.

Beschikbaarheid koopappartementen Life
In Life zijn er nog enkele luxe woningen/appartementen te koop:
*7 enorm grote KADEwoningen op de begane grond en souterrain van 109 of 130 m2 met terras aan de binnentuin. Vraag naar de diverse indelingsmogelijkheden. U kunt deze woning zelfs indelen met een aparte woon-/leefruimte voor iemand die je kent, bijvoorbeeld een vriend of je ouders. Kortom, het is een prachtige KADEwoning met woongedeelten op de begane grond én het souterrain, inclusief een heerlijk terras aan de binnentuin. De koopsommen zijn vanaf circa €550.000 v.o.n. op basis van jaarlijkse erfpachtcanon;

*4 Prachtige TOPappartementen op de bovenste (4e) verdieping met onder andere twee balkons en ruim 142 m2 woonoppervlak. Vraag naar de diverse indelingsmogelijkheden. De TOPappartementen zijn gesitueerd aan het water. De koopsommen zijn circa €850.000 v.o.n. op basis van jaarlijkse erfpachtcanon
Bekijk op uw gemak de woningtypes van Life. Het actuele aanbod is te vinden onder het tabblad Woningtypes.

De woningen/appartementen zijn allemaal perfect afgewerkt en zijn van alle gemakken voorzien. De woningen hebben hoge plafonds en er zijn diverse indelingsvarianten gemaakt om een idee te kunnen krijgen hoe de woning kan worden ingericht. Life beschikt over een eigen parkeergarage onder het gebouw, ruime fietsenstalling, eigen (inpandige) berging, mooie gezamenlijke binnentuin en duurzame energieopwekking met zonnepanelen.

Een weergaloze locatie
De Houthaven, ooit decor van drijvend hout, zover het oog reikt, is een idyllische plek met een indrukwekkende geschiedenis. Waar de timmerlui van de scheepswerven aan hun werkbank stonden te schuren en schippers van reusachtige Scandinavische zeeschepen hun grote stammen hout losten. Nu wordt de eerste gegraven haven van Amsterdam omgetoverd tot een spiksplinternieuwe Amsterdamse woonwijk. Op het Revaleiland, het derde eiland, komt LIFE. Het is nieuwbouw op een echt Amsterdamse plek. Aan het IJ op een groen en duurzaam eiland, waar het weidse panorama iedere dag anders kleurt. Een weergaloze woonplek. Dit alles op loop- en fietsafstand van het centrum, de Jordaan en de Haarlemmerdijk. En met alle voorzieningen bij de hand zoals kroegjes, restaurants, winkels en gezondheidszorg. Directe busverbindingen rijden heel de stad door en de pont steekt over naar Amsterdam-Noord.

Wonen in LIFE betekent niets missen van de opwinding van het leven in de grote stad. Stilte en reuring, het is er allebei. Genieten van de stad met al haar leefsferen, omgeven door luxe en ruimte. LIFE is boven alles Amsterdams wonen. Met een bont palet van mensen, opvattingen, leefstijlen, ideeën, behoeften en plezier. Live, Life, Love.

Amsterdam Woont vertelt in dit artikel over het weergaloze leven in Amsterdam Houthaven. Het project Life bestaat uit verschillende woningtypes die verschillende varianten heeft qua grootte, ligging en indeling. Leven in Amsterdam tussen rust en reuring, dat wilt toch iedereen?

De planning
De bouw van Life is reeds gestart. De oplevering van Life is gepland voor het 3e kwartaal van 2019.

Duurzaamheid en de duurzaamheidshypotheek
Heel Houthaven wordt 100 procent klimaatneutraal. De bouw is milieuvriendelijk, met extra aandacht voor energie- en materiaalgebruik. Omdat de woningen in Life duurzaam gebouwd worden heeft u de mogelijkheid om via VORM Finance een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten. U kunt NU al een zogenaamde Quickscan laten uitvoeren. Via deze link vertellen wij u graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor u kan betekenen. Er is bijvoorbeeld een duurzaamheidshypotheek met rentes tot wel 1,55% voor 10 jaar vast, vraag naar de mogelijkheden.

Wil je meer informatie? Bel dan met een van de makelaarskantoren: Hallie & Van Klooster Makelaardij (020-6816716) of Ramón Mossel Makelaardij o.g. (020-3052662). Of kijk op de website en meld je aan voor dit project!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Life Amsterdam Houthaven
Koopwoningen
11
Prijs
€ 528.128,- tot € 791.592,-
Type woningen
Maisonnette, Overig, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Overdekte parkeerplaats, Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Erfpacht
Verwarming
Stadsverwarming, Vloerverwarming
Balkon
Balkon
Overige
Lift, Oplaadpunt elektrische auto, Terras, Zorg
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Apotheek, Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Strand, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Zwembad

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden