Life Amsterdam Houthaven

Amsterdam - Amsterdam
Actueel aanbod

€ 300.000,- tot € 800.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
109 - 142m2
Aantal kamers
2 - 3

Over dit project

Loop binnen voor meer informatie en beschikbaarheid in Life bij Ramon Mossel Makelaardij OG BV.
Op zaterdag 27 januari 2018 van 11 tot 13 uur op Maasstraat 128 te Amsterdam.
Wij maken graag kennis met u en tonen u de beschikbare woningen in de VORM projecten die wij verkopen.

LIFE:
een bijzonder appartementengebouw op het Revaleiland in de Houthaven in Amsterdam

De Houthaven in Amsterdam: een idyllische plek met een indrukwekkende geschiedenis. Ooit het decor van drijvend hout, zover het oog reikt. Waar de timmerlui van de scheepswerven aan hun werkbank stonden te schuren en schippers van reusachtige Scandinavische zeeschepen hun grote stammen hout losten. Nu wordt de eerste gegraven haven van Amsterdam omgetoverd tot een spiksplinternieuwe Amsterdamse woonwijk. Bekijk hier de VR-tour

EEN WEERGALOZE LOCATIE
Op Revaleiland, het derde eiland, komt LIFE. Het is nieuwbouw op een echt Amsterdamse plek. Aan het IJ op een groen en duurzaam eiland, waar het weidse panorama iedere dag anders kleurt. Een weergaloze woonplek.

Dit alles op loop- en fietsafstand van het centrum, de Jordaan en de Haarlemmerdijk. En met alle voorzieningen bij de hand zoals kroegjes, restaurants, winkels en gezondheidszorg. Directe busverbindingen rijden heel de stad door en de pont steekt over naar Amsterdam-Noord.

Wonen in LIFE betekent niets missen van de opwinding van het leven in de grote stad. Stilte en reuring, het is er allebei. Genieten van de stad met al haar leefsferen, omgeven door luxe en ruimte. LIFE is boven alles Amsterdams wonen. Met een bont palet van mensen, opvattingen, leefstijlen, ideeën, behoeften en plezier. Live, Life, love.

Het aanbod:
• Dubbele benedenwoningen (begane grond en souterrain), van 109 of 130 vierkante meter met een terras aan de binnentuin.
• Praktische tussenappartementen met twee kamers (derde en vierde verdieping), van 57 tot 61 vierkante meter.
• Royale hoekappartementen met twee of drie kamers (derde en vierde verdieping), van 79 tot 83 vierkante meter.
• Fraaie portiekwoningen met twee of drie kamers (eerste tot en met vierde verdieping), van 72 tot 87 vierkante meter.
• Prachtige penthouses met twee balkons (vierde verdieping), van ruim 142 vierkante meter.
De koopsommen beginnen bij 295.000 euro. Het gaat om vrij op naam prijzen, op basis van een jaarlijkse erfpachtcanon.

Duurzaamheidshypotheek: 1,4 procent rente, tien jaar vast
Heel aantrekkelijk: je kunt voor dit project een duurzaamheidshypotheek afsluiten met rentes tot slechts 1,4 procent, tien jaar vast. Vraag tijdens de verkoopmanifestatie naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Zeer energiezuinig, duurzame materialen
Het gebouw wordt opgetrokken in de fraaie baksteen-stijl van de Amsterdamse School. Zonnepanelen zorgen voor een duurzame opwekking van energie. En voor een veel lage(re) energierekening. Ook tijdens de bouw is er volop oog voor de omgeving. Zo worden er zo veel mogelijk duurzame materialen gebruikt.

Wil je nu al meer informatie? Bel dan met een van de makelaarskantoren: Hallie & Van Klooster Makelaardij (020-6816716) of Ramón Mossel Makelaardij o.g. (020-3052662). Of kijk op de website en meld je aan voor dit project!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Life Amsterdam Houthaven
Koopwoningen
68
Prijs
€ 300.000,- tot € 800.000,-
Type woningen
Maisonnette, Overig, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Overdekte parkeerplaats, Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Erfpacht
Verwarming
Stadsverwarming, Vloerverwarming
Balkon
Balkon
Overige
Lift, Oplaadpunt elektrische auto, Terras, Zorg
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Apotheek, Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Strand, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Zwembad

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden