Linkbuilding bureau CliQi

NAW Houthaven Amsterdam

Amsterdam - Amsterdam
Actueel aanbod

€ 1.064.294,- tot € 1.175.075,-

Kenmerken

Woonoppervlak
88 - 297m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 5

Over dit project

NOG SLECHTS 4 WONINGEN TE KOOP
Nieuw Amsterdams Wonen
Niet-alledaags wonen in Amsterdam. Het kan in Nieuw Amsterdams Wonen (NAW) in de prachtige Houthaven. De verkoop van NAW is van start gegaan. De brochure, prijslijst en een uitgebreide toelichting op het project en de verkoop zijn op de website te vinden. Tevens vindt u hier bij "aanbod" alle type woningen met mooie impressies, alle tekeningen per bouwnummer en de verdiepingsoverzichten.

De nieuwbouw koopwoningen van circa 88 tot 270 m2
Nieuw Amsterdams Wonen op het aantrekkelijke Revaleiland krijgt 93 klimaatneutrale nieuwbouw koopwoningen. Het project is zeer gevarieerd door alle verschillende woningtypes:

De prachtige Patiowoningen.
Dit zijn tweelaagse patiowoningen met souterain, terras én natuurlijk een ruime patio in het souterain. Ook beschikt deze woning over een vrij in te delen-ruimte die bijvoorbeeld ingericht kan worden als werkkamer, extra slaapkamers of als atelier! Met uitzicht op het IJ hebben zijn woonoppervlakten van circa 98 tot 270 m2. De koopsommen lopen vanaf € 454.993 tot circa € 461.000,- vrij-op-naam inclusief twee jaar erfpachtcanon;

Aanbod
*De enorme Stadswoningen.
De Stadswoning is eigenlijk een individuele woning van 3 woonlagen met eigen voordeur gelegen aan een privé te gebruiken stoep. Deze woning is dan alleen in een totaalcomplex met een prachtig uitzicht over het water. De stadswoningen zijn verschillend qua indeling, maar bij allemaal liggen de slaapkamers in het souterrain. De leefruimte ligt dan wisselend op de begane grond of de 1e etage. De laatst beschikbare Stadswoning heeft een woonoppervlakte van circa 175 m2, waarbij de koopsom € 652.819 vrij-op-naam inclusief twee jaar erfpachtcanon bedraagt;

*De riante Appartementen.
Deze prachtige appartementen variëren in woonoppervlakten van circa 88 tot 155 m2 en hebben uiteraard een goede privébuitenruimte. De appartementen hebben 2 of 3 slaapkamers, een ruime badkamer, luxe keuken én ieder een eigen berging in de parkeergarage. Tevens zijn er parkeerplaatsen beschikbaar in de parkeergarage op -2. De koopsommen zijn van circa € 459.000 tot € 768.000 vrij-op-naam inclusief twee jaar erfpachtcanon;

*De schitterend ruime Penthouses
Gesitueerd boven op het gebouw. De woonoppervlaktes variëren van circa 143 tot 197 m2 met balkon/terras. Op uw eigen terras zit u eerste rang voor het betoverende uitzicht. De penthouses zijn ruim opgezet met een ruime woonkeuken en living, 3 ruime slaapkamers en meerdere badkamers. De meeste penthouses hebben meerdere dakterrassen. De koopsommen voor de penthouses lopen circa van € 890.000 tot € 1.131.000 vrij-op-naam inclusief twee jaar erfpachtcanon.

*De extra ruime XL Patiowoningen.
Dit zijn enorm grote woningen, elk verdeeld over twee woonlagen. Deze ruime woningen bieden niet alleen uitzicht op ‘t IJ, maar ook op een eigen buitenruimte. De woningen hebben allemaal een ruime patio in het souterrain. Ook beschikt deze woning over een vrij in te delen-ruimte die bijvoorbeeld ingericht kan worden als werkkamer, extra slaapkamers of als atelier! Er zijn verschillende XL Patiowoningen. Het woonoppervlak varieert van circa 232,5 tot 269,9 m2. De koopsommen variëren van circa € 949.556,- tot € 1.175.075,- vrij-op-naam inclusief twee jaar erfpachtcanon.

De planning
De bouw van het prachtige plan Nieuw Amsterdams Wonen is reeds gestart. De oplevering van NAW is gepland voor het 4e kwartaal van 2019.

Belangstelling voor Nieuw Amsterdams Wonen? Meld je aan!
----------------------------------------------------------------------------------
Meer informatie over NAW en de verkoop vindt u op de website NIEUWAMSTERDAMSWONEN.NL of neemt u contact op met een van de makelaars: Hallie & Van Klooster Makelaardij (020-6816716) of Ramón Mossel Makelaardij (020-3052662).

Meer informatie

Kenmerken

Project
NAW Houthaven Amsterdam
Koopwoningen
93
Prijs
€ 1.064.294,- tot € 1.175.075,-
Type woningen
Appartement, Hoekwoning, Maisonnette, Overig, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Overdekte parkeerplaats, Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Erfpacht
Verwarming
Stadsverwarming, Vloerverwarming
Balkon
Balkon
Overige
Lift, Oplaadpunt elektrische auto, Terras
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Apotheek, Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Strand, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Zwembad

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden