Briljant aan de Amstel

Amsterdam
Actueel aanbod

Kenmerken

Woonoppervlak
80 - 130m2
Aantal kamers
4

Over dit project

HET BESTE VAN TWEE WERELDEN

BRILJANT ligt niet alleen aan de Amstel, waardoor een groot aantal woningen een prachtig uitzicht heeft op de het water, maar ook in de Pijp met al zijn gezelligheid, leuke restaurantjes en levendige markt. In de nabijheid bevindt zich de bekende Wibautstraat met aantrekkelijke winkels en horeca. Ook uitstekende restaurants zoals Rijssel en Wilde Zwijnen liggen in de buurt. Het centrum van Amsterdam met zijn theaters, winkels en bioscopen zijn praktisch om de hoek. In BRILJANT woont u te midden van levendig en authentiek Amsterdam met het comfort, de luxe en de ruimte van een nieuwe woning.

HET ASSCHERKWARTIER VAN NU

In het Asscherkwartier wordt gebouwd aan een nieuwe buurt met wonen, creatieve bedrijvigheid en goede voorzieningen, een nieuw impuls voor de Pijp. Het gebouw BRILJANT is de laatste woon-ontwikkeling binnen dit nieuwe stukje Amsterdam. De woningen in de nabij gelegen gebouwen Radiant en Emerald zijn al bijna gereed voor bewoning. Daarmee is het plein dan ook bijna in gebruik.

In het markante Raadhuis komt onder meer een luxe hotel, waar ook u als bewoner kunt genieten van gezellige horeca. Het cultuurhuis, waarin Ostade A'dam en de Openbare Bibliotheek Amsterdam een samenwerking zijn aangegaan, completeert het gebied. Ook in het cultuurhuis is horeca aanwezig, waardoor het drinken van een drankje op het plein mogelijk is. Dit maakt het Asscherkwartier tot een echte hotspot.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Briljant aan de Amstel
Type woningen
Appartement, Penthouse
Advertentie

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden