Briljant aan de Amstel

Amsterdam - Amsterdam
Actueel aanbod

€ 650.000,- tot € 1.820.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
86 - 180m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

VERKOOP EVENT

Op zaterdag 7 en woensdag 11 september a.s. zal er een verkoop evenement zijn voor de woningen van Briljant aan de Amstel. U kunt zich hiervoor aanmelden. Dat doet u door in te loggen op uw eigen account. U kunt vervolgens zelf een tijdvak selecteren waarbinnen u wilt langskomen.


HET BESTE VAN TWEE WERELDEN
BRILJANT ligt niet alleen aan de Amstel, waardoor een groot aantal woningen een prachtig uitzicht heeft op de het water, maar ook in de Pijp met al zijn gezelligheid, leuke restaurantjes en levendige markt. In de nabijheid bevindt zich de bekende Wibautstraat met aantrekkelijke winkels en horeca. Ook uitstekende restaurants zoals Rijssel en Wilde Zwijnen liggen in de buurt. Het centrum van Amsterdam met zijn theaters, winkels en bioscopen zijn praktisch om de hoek. In BRILJANT woont u te midden van levendig en authentiek Amsterdam met het comfort, de luxe en de ruimte van een nieuwe woning.

HET ASSCHERKWARTIER VAN NU
In het Asscherkwartier wordt gebouwd aan een nieuwe buurt met wonen, creatieve bedrijvigheid en goede voorzieningen, een nieuw impuls voor de Pijp. Het gebouw BRILJANT is de laatste woon-ontwikkeling binnen dit nieuwe stukje Amsterdam. De woningen in de nabij gelegen gebouwen Radiant en Emerald zijn al bijna gereed voor bewoning. Daarmee is het plein dan ook bijna in gebruik.

HET PROJECT
Briljant aan de Amstel heeft een bijzondere opzet. Aan de Amstelzijde telt het gebouw vijf lagen en aan de kant van de Rustenburgerstraat heeft het zes woonlagen. Deze woonlagen komen samen in een slim opgezet trappenhuis met veel privacy: het biedt op elke verdieping toegang aan maximaal twee appartementen. Deze unieke opzet zorgt voor verschillende plafondhoogtes. De hoogtes verschillen per type woning. In sommige gevallen verschillen zelfs de hoogtes binnen een woning van circa 2,60 tot wel 3,50 meter. Alle woningen zijn comfortabel, ruim en licht en beschikken over een ruime berging in het souterrain én een parkeerplek in de parkeergarage onder het Dora Tamanaplein. Briljant aan de Amstel biedt zes verschillende woningtypes,


DE LOCATIE
De bereikbaarheid is goed. De trein (Amstelstation), tram, bus en Noord/Zuidlijn zijn alle op loop- of fietsafstand te vinden. De uitvalswegen naar A2 en A10 zijn zeer goed aan te rijden via het Prins Bernardplein. Dankzij een eigen parkeerplaats in de ondergrondse garage dichtbij Briljant is parkeren nooit een probleem. Er zijn ook enkele parkeerplaatsen te koop voor motoren of scooters.
Schrijf je nu in en mis niks over dit project www.briljantaandeamstel.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Briljant aan de Amstel
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
15
Prijs
€ 650.000,- tot € 1.820.000,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden