Nieuwbouw Hembrug

Amsterdam Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Het Hembrugterrein, in Zaandam, is een bijzondere locatie met een rijk cultuurhistorisch verleden en unieke kwaliteiten. Het vormde vanaf het einde van de negentiende eeuw het hart van de Nederlandse militaire industrie en was ontoegankelijk voor buitenstaanders. De voormalige wapen-, patronen- en munitiefabrieken zijn zeldzaam en uniek. De gebouwen en het uitgestrekte bos waarin munitie en explosieven beproefd en opgeslagen werden, geven het terrein de uitstraling van een monumentaal industrieel landgoed. Het kleibos op het hembrugterrein is nu een gebied met belangrijke natuurwaarden voor de regio: het is het enige bos in Zaanstad en het enige kleibos in de regio.
 
Het Rijksvastgoedbedrijf heef het Hembrugterrein in verkoop gezet zodat hier in de toekomst ca. 1000 woningen gerealiseerd kunnen worden. Droom jij van wonen nabij bos en water, op een historische plek met karakteristieke panden op 5 minuten fietsen van station Zaandam en op nog geen 7 km hemelsbreed van Amsterdam Centraal?

Wil je dat wij je op de hoogte houden van de toekomstige woningontwikkeling? Schrijf je dan nu in...

Meer informatie

Kenmerken

Project
Nieuwbouw Hembrug
Start verkoop
2018 (3e kwartaal)
Realisatie
2018 (3e kwartaal)
Koopwoningen
1000
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Hoekwoning, Penthouse, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden