I AM Oostenburg

Amsterdam Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

AM doet mee aan de tender Oostenburg. Wat is een tender? Soms is de bouwgrond in bezit van een partij die zelf niet gaan ontwikkelen, bijvoorbeeld een Gemeente of een Woningcorporatie. Zij willen hun bouwgrond verkopen, maar dat wel aan die partij die het meeste geld biedt, het mooiste en beste plan heeft, het meest durzame plan ontwikkeld of een combinatie van deze criteria.

Voor de tender willen wij graag uw input gebruiken om het plan optimaal aan te laten sluiten bij haar nieuwe bewoners. Wij vragen daarom uw medewerking. Uiteraard is het nog niet gezegd dat we de tender ook winnen, maar met u maken we een goede kans.

Wat vragen wij van u?
Wij zullen u binnenkort een enquête toesturen met daarin een aantal vragen over uw woonwensen op wijk en op woningniveau. Daarna zullen we mogelijk nog een aantal klankbordsessie beleggen waar u samen met de architect en het team van AM echt aan de slag kunt met de look and feel van de nieuwe wijk.

Wilt u met ons meedoen?
schrijf u dan nu in op onze site 

Met vriendelijke groet,
Tenderteam Oostenburg

Meer informatie

Kenmerken

Project
I AM Oostenburg
Start verkoop
2019 (1e kwartaal)
Realisatie
2019 (1e kwartaal)
Koopwoningen
300
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden