Huren in Heroes

Amsterdam
Actueel aanbod

vanaf € 799,-

Kenmerken

Woonoppervlak
58 - 96m2

Over dit project

Welkom bij Heroes! Dit nieuwe appartementencomplex wordt binnenkort een prachtig thuis voor bewoners van deze luxe appartementen in Amsterdam. Het oppervlak van de appartementen varieert van 58 tot 96 m2 met een huurprijsindicatie vanaf ca. 799,- per maand.

Wie in Heroes woont, heeft het getroffen. De appartementen hebben een bijzondere locatie aan de Zuiderzeeweg op Zeeburgereiland. Elk appartement beschikt over een ruim balkon of terras, waardoor je elk moment van de dag kunt genieten van de zon en een prachtig uitzicht over het Buiten-IJ.

Heroes is uitstekend bereikbaar met de auto, fiets en met het openbaar vervoer. Tram 26, met een directe verbinding naar het centrum van Amsterdam stopt op 5 minuten lopen van het complex. Binnen 15 minuten sta je dus al in hartje Amsterdam.

Het is ook mogelijk een parkeerplaats te huren bij het complex. Met de auto heb je makkelijk toegang tot de ring A10 Amsterdam, waardoor je binnen het halfuur in omliggende stedelijke kernen bent.

Verwachte oplevering: Maart 2019.

Voor meer informatie en om u in te schrijven voor de nieuwsbrief:
www.hureninHeroes.nl

Like ook de Facebook-pagina en volg alle updates!
www.facebook.com/hureninHeroes

Meer informatie

Kenmerken

Project
Huren in Heroes
Huurwoningen
86
Huurprijs van
€ 799,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden