BOUWGROEP IJCE-BLOK11 IJBURG

Amsterdam - Amsterdam
Actueel aanbod

€ 250.000,- tot € 650.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
60 - 220m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 6

Over dit project

SAMEN BOUWEN IN AMSTERDAM, IJCE_BLOK11, op Centrumeiland IJburg.

Er zijn nog 2 woningen beschikbaar. _ MELD JE AAN BIJ INTERESSE VIA DEZE WEBSITE.

De bouw start oktober 2019. De oplevering staat gepland op 3e/4e kwartaal 2020.


Zoek je een stadswoning met tuin of een appartement met een balkon, in Amsterdam, en hou je van natuur en lekker buiten zijn?

PUUUR IJCE is dicht bij het strand met watersporten, dicht bij een gezellige haven met restaurants en in 20 min ben je met de tram bij Centraal station.


Nog 2 woningen beschikbaar, WEES ER SNEL BIJ!

* Bouwnummer 8:
Een fijne grote stadswoning gelegen op de begane grond van 158m2 met een heerlijke zonnige tuin (33m2).
De woning is gelegen over 2 verdiepingen, de woonkamer en de keuken op de begane grond en de 4 grote slaapkamers met de badkamer bevinden zich op de eerste verdieping.
De voorzijde van de woning met eetkeuken is gelegen aan een brede rustige straat van 26 meter met bomen. De tuinzijde aan de woonkamer is gelegen op het zuiden met veel zon.

* Bouwnummer 9:
Een fijne grote stadswoning gelegen op de begane grond van 158m2 met een heerlijke zonnige tuin (18m2).
De woning is gelegen over 2 verdiepingen, de woonkamer en de keuken op de begane grond en 4 grote slaapkamers met de badkamer bevinden zich op de eerste verdieping.
De voorzijde van de woning met eetkeuken is gelegen aan een brede rustige straat van 26 meter met bomen. De tuinzijde aan de woonkamer is gelegen op het zuiden met veel zon.

licht - lucht - ruimte - vrije indeelbaarheid - grote buitenruimtes - hoge duurzaam maatregelen - rainproof - hoogwaardige architectuur - gezamenlijke ruimte en daktuin


De bouwgroep IJCE_BLOK11 gaat hier een gebouw realiseren van 25 appartementen en grondgebonden gezinswoningen met een voordeur aan de straat, met tuinen en appartementen met balkons gelegen op het zuiden. Een duurzaam en rainproof woongebouw met een eigen inpandige verdiepte parkeerkelder.

WONINGTYPE
IJCE_BLOK11 wordt een wooncomplex met een gevarieerde mix van woningtypen: appartementen, lofts, maisonnettes, penthouses en grondgebonden woningen, grote stadswoningen. Jij bepaalt hier zelf hoe je gaat wonen! Als Zelfbouw groep, komen wij regelmatig bij elkaar om met elkaar beslissingen te nemen. Door eigen inspanning houden we samen de kosten laag in vergelijking met reguliere bouwprojecten. Architectenbureau Atelier PUUUR met zelfbouw ervaring zal de bouwgroep ondersteunen tot en met de realisatie van een prachtig woongebouw naar woonwensen. Een ervaren bouwgroepbegeleider zal de bouwgroep begeleiden door het hele traject tot en met de oplevering. Keuzevrijheid
Je bepaalt zelf (individueel) het gewenste type, de grootte, de indeling en uiteraard de afwerking. Samen in het collectief wordt de architectuur en o.a. de invulling en afwerking van de collectieve ruimtes bepaald.

LOCATIE:
De kavel is gelegen in een prachtige waterrijke omgeving aan het natuurgebied IJmeer en vlakbij strand Blijburg. De A1 en A10 liggen op een paar minuten afstand, de stad en Centraal station zijn met tram 26 binnen een half uur te bereiken. Op het Centrumeiland komen er 1300 tot 1500 nieuwe woningen, waarvan 70% uit zelfbouw bestaat. Na Centrumeiland zullen er nog meer nieuwe eilanden gerealiseerd worden met woningen, binnenkort start de gemeenten met nieuw land maken van deze nieuwe eilanden. Centrumeiland is een eiland en onderdeel van IJburg. Een nieuwe stadswijk van Amsterdam in het IJmeer, een natuurgebied! Centrumeiland ligt aan de oostzijde van IJburg en grenst aan Haveneiland-Oost.

KEUZEVRIJHEID
Het gebouw heeft een casco met een heldere, eenduidige structuur.

DE BEWONERSGROEP.
Geïnteresseerde toekomstige bewoners kunnen zich nu inschrijven en zullen in een bewonersgroep -een Vereniging- georganiseerd worden welke in latere fase de V.V.E. [Vereniging van Eigenaren] zal vormen, die het beheer van het gebouw zal regelen. In de ontwikkelfase hebben de leden inspraak en keuzevrijheid op het proces zoals het bepalen van de grootte, woningindeling en afwerkingsniveau van hun woning. De bewonersgroep zal door middel van periodieke bijeenkomsten ingelicht worden over de ontwikkelingen en mogelijkheden binnen het plan. Daarnaast zal door middel van afzonderlijke gesprekken de individuele wensen van de bewoner in kaart gebracht worden.

Meer informatie

Kenmerken

Project
BOUWGROEP IJCE-BLOK11 IJBURG
Koopwoningen
25
Prijs
€ 250.000,- tot € 650.000,-
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Maisonnette, Overig, Penthouse, Tussenwoning, Vrije kavel

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Overdekte parkeerplaats, Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin, Tuin op het Oosten, Tuin op het Westen, Tuin op het Zuiden
Eigendom
Erfpacht
Verwarming
Koeling, Vloerverwarming, Warmte Koude Opslag (WKO)
Balkon
10 tot 15 m2, 5 tot 10 m2, Balkon, Frans balkon, groter dan 15 m2
Overige
Lift, Oplaadpunt elektrische auto, Terras
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Strand, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Ziekenhuis

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden