BOUWGROEP IJCE-BLOK11 IJBURG

Amsterdam - Amsterdam
Actueel aanbod

€ 250.000,- tot € 650.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
60 - 220m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 6

Over dit project

SAMEN BOUWEN IN AMSTERDAM, IJCE_BLOK11, op Centrumeiland IJburg.

Goed nieuws! Wij starten met de bouw van PUUUR IJCE in september 2019. De oplevering staat gepland op 3e/4e kwartaal 2020.


Had jij ook graag in PUUUR IJCE willen wonen? Er zijn nog een paar woningen beschikbaar. Je kunt nog meedoen, dus reageer snel en meld je aan.

Zoek je een stadswoning met tuin of een appartement met een balkon, in Amsterdam, en hou je van natuur en lekker buiten zijn?

PUUUR IJCE is dicht bij het strand met watersporten, dicht bij een gezellige haven met restaurants en in 20 min ben je met de tram bij Centraal station.


Beschikbaar zijn nog: WEES ER SNEL BIJ!

* Bouwnummer 5:
Vanaf de autovrije straat leidt een authentiek Amsterdams trappetje naar je mooie woning: 140 m2 over twee verdiepingen met 4 slaapkamers. Je kijkt uit op een groen plantsoen met speelplekken en hebt een doorkijk naar het water. â??s Middags en in de avond zit je heerlijk in de zon op je balkon.

* Bouwnummer 8:
Een grote stadswoning van 158m2 met een heerlijke zonnige tuin (33m2). Via een authentiek Amsterdams trappetje betreed je deze mooie mooie woning. De woning is gelegen over 2 verdiepingen, de woonkamer en keuken op de begane grond en 4 slaapkamers met de badkamer. op de verdieping. Aan de voorzijde gelegen aan een brede straat van 26 meter. De tuinzijde is gelegen op het zuiden met veel zon.

* Bouwnummer 14:
Een ruim appartementen van 113 m2 met 3 slaapkamers een grote woonkamer met een open keuken met kookeiland. Het heerlijke balkon is gelegen op de middag en avond zon. Je kijkt uit op een groen plantsoen met speelplekken en hebt een doorkijk naar het water.

* Bouwnummer 20
In dit riante, gelijkvloerse penthouse van 150 m2 met 4 slaapkamers heb je geweldig uitzicht over het gezellige, groene Centrumeiland. Het penthouse nodigt uit tot een stijlvolle inrichting, een brede woonkamer met een open keuken inclusief kookeiland. En met een balkon met een vide op het oosten en een balkon op het zuiden (samen 23 m2) heb je altijd zon. Eventueel met de mogelijkheid van werken aan huis.licht - lucht - ruimte - vrije indeelbaarheid - grote buitenruimtes - hoge duurzaam maatregelen - rainproof - hoogwaardige architectuur - gezamenlijke ruimte en daktuin


De bouwgroep IJCE_BLOK11 gaat hier een gebouw realiseren van 25 appartementen en grondgebonden gezinswoningen met een voordeur aan de straat, met tuinen en appartementen met balkons gelegen op het zuiden. Een duurzaam en rainproof woongebouw met een eigen inpandige verdiepte parkeerkelder.

WONINGTYPE
IJCE_BLOK11 wordt een wooncomplex met een gevarieerde mix van woningtypen: appartementen, lofts, maisonnettes, penthouses en grondgebonden woningen, grote stadswoningen. Jij bepaalt hier zelf hoe je gaat wonen! Als Zelfbouw groep, komen wij regelmatig bij elkaar om met elkaar beslissingen te nemen. Door eigen inspanning houden we samen de kosten laag in vergelijking met reguliere bouwprojecten. Architectenbureau Atelier PUUUR met zelfbouw ervaring zal de bouwgroep ondersteunen tot en met de realisatie van een prachtig woongebouw naar woonwensen. Een ervaren bouwgroepbegeleider zal de bouwgroep begeleiden door het hele traject tot en met de oplevering. Keuzevrijheid
Je bepaalt zelf (individueel) het gewenste type, de grootte, de indeling en uiteraard de afwerking. Samen in het collectief wordt de architectuur en o.a. de invulling en afwerking van de collectieve ruimtes bepaald.

LOCATIE:
De kavel is gelegen in een prachtige waterrijke omgeving aan het natuurgebied IJmeer en vlakbij strand Blijburg. De A1 en A10 liggen op een paar minuten afstand, de stad en Centraal station zijn met tram 26 binnen een half uur te bereiken. Op het Centrumeiland komen er 1300 tot 1500 nieuwe woningen, waarvan 70% uit zelfbouw bestaat. Na Centrumeiland zullen er nog meer nieuwe eilanden gerealiseerd worden met woningen, binnenkort start de gemeenten met nieuw land maken van deze nieuwe eilanden. Centrumeiland is een eiland en onderdeel van IJburg. Een nieuwe stadswijk van Amsterdam in het IJmeer, een natuurgebied! Centrumeiland ligt aan de oostzijde van IJburg en grenst aan Haveneiland-Oost.

KEUZEVRIJHEID
Het gebouw heeft een casco met een heldere, eenduidige structuur.

DE BEWONERSGROEP.
Geïnteresseerde toekomstige bewoners kunnen zich nu inschrijven en zullen in een bewonersgroep -een Vereniging- georganiseerd worden welke in latere fase de V.V.E. [Vereniging van Eigenaren] zal vormen, die het beheer van het gebouw zal regelen. In de ontwikkelfase hebben de leden inspraak en keuzevrijheid op het proces zoals het bepalen van de grootte, woningindeling en afwerkingsniveau van hun woning. De bewonersgroep zal door middel van periodieke bijeenkomsten ingelicht worden over de ontwikkelingen en mogelijkheden binnen het plan. Daarnaast zal door middel van afzonderlijke gesprekken de individuele wensen van de bewoner in kaart gebracht worden.

Er is nog plek in de bewonersgroep! Informeer naar de mogelijkheden.
Ben je geïnteresseerd en wil je graag 'samen bouwen en samen wonen' in Amsterdam sluit je dan nu aan, en realiseer jullie woonwensen.
Schrijf je in voor IJCE_Blok11.

OPLEVERING
ca medio 2020

Meer informatie

Kenmerken

Project
BOUWGROEP IJCE-BLOK11 IJBURG
Koopwoningen
25
Prijs
€ 250.000,- tot € 650.000,-
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Maisonnette, Overig, Penthouse, Tussenwoning, Vrije kavel

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Overdekte parkeerplaats, Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin, Tuin op het Oosten, Tuin op het Westen, Tuin op het Zuiden
Eigendom
Erfpacht
Verwarming
Koeling, Vloerverwarming, Warmte Koude Opslag (WKO)
Balkon
10 tot 15 m2, 5 tot 10 m2, Balkon, Frans balkon, groter dan 15 m2
Overige
Lift, Oplaadpunt elektrische auto, Terras
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Strand, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Ziekenhuis

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden