Sluishuis

Amsterdam
Actueel aanbod

€ 539.138,- tot € 1.420.005,-

Kenmerken

Woonoppervlak
78 - 214m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

Sluishuis wordt dé nieuwe woonervaring op het IJ in Amsterdam. Gelegen in het bruisende IJburg, omvat dit nieuwbouwproject verschillende woningtypes die stuk voor stuk een unieke manier van leven op en aan het water bieden. Wilt u rustig wonen op een steenworp van het stadscentrum? Sluishuis bakent de grens af tussen het stedelijke karakter van de binnenstad met de haven en de vredige, groene sfeer van het Amsterdamse achterland.
Naast een breed scala aan appartementen zijn er ook ligplaatsen – met of zonder woonboot- te koop. Deze horen bij het waterprogramma bestaande uit diverse eilandjes, een promenade, de sloepplaatsen voor de bewoners en de binnenhaven ‘Marina’. Samen met de ‘Scenic Walk’, de verzorgde beplanting rondom de terrassen, en het zeer duurzame energieniveau biedt Sluishuis een zeer complete en unieke woonbelevenis!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Sluishuis
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
73 (waarvan 42 beschikbaar)
Prijs
€ 539.138,- tot € 1.420.005,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden