BOLD op Overhoeks

Amsterdam
Actueel aanbod

€ 1.773.026,- tot € 2.115.560,-

Kenmerken

Woonoppervlak
175 - 297m2
Aantal slaapkamer(s)
4 - 7

Over dit project

BOLD op Overhoeks
Op Overhoeks te Amsterdam-Noord verrijst BOLD. Deze toonaangevende en innovatieve woontoren bestaat uit 25 verdiepingen met in totaal 158 appartementen en penthouses. Alle appartementen zijn verkocht! Er zijn nog 4 penthouses beschikbaar! De oplevering staat gepland voor Q1 2021!

*Bouwnummer 3 Amsterdam Waterfront - 212 m2 voor € 2.115.560,- v.o.n.

*Bouwnummer 4 Amsterdam Park Avenue - 207 m2 voor € 1.982.745,- v.o.n.
*Bouwnummer 5 Amsterdam Sunset - 187 m2 voor € 1.773.026,- v.o.n.
*Bouwnummer 6 Amsterdam Harbour - 187 m2 voor € 1.773.026,- v.o.n.
Bekijk hier de Virtual Reality tour. Ook zijn er een aantal video's gemaakt om een impressie te kunnen weergeven van BOLD. Bekijk hier de videoimpressies of bekijk hier de live webcam-beelden van de bouw!

BOLD heeft internationale allure, is voorzien van alle moderne gemakken, luxe en technisch comfort. Om enkele voorbeelden te geven:

*Wonen op hoogte, met spectaculair uitzicht over de stad en ’t IJ
*Parkeren direct onder het gebouw (optioneel eigen laadpalen)
*Eigen afgesloten fietsenstalling
*Besturing toegangsdeuren, verlichting, gordijnen en sunscreens (optioneel)
*Maximale klimaatbeleving door vloerverwarming en –koeling
*Zonnepanelen individueel gekoppeld per woning
*Handige pakketservice via het Bringme-systeem
*Bewegingsmelders gekoppeld aan verlichting in berging / techniekruimte, garderobe en toilet
Bekijk hier alle extra’s en technische snufjes!
Lees hier meer over hoe BOLD duurzaamheid toepast.

Ben je op zoek naar een commerciële ruimte in BOLD? Kijk dan op BOLD Offices.

Wonen in Amsterdam
De locatie van BOLD op Overhoeks aan ’t IJ bevindt zich tegenover Station Amsterdam Centraal, direct achter de A’dam Toren en het EYE Filmmuseum. Het is dé (toekomstige) toplocatie in het Noorden van Amsterdam. De op vier na hipste wijk ter wereld volgens de New York Times. Het laat alleen Willemsburg in New York, Florentin in Tel Aviv en Vesterbro in Kopenhagen voor zich.

In Amsterdam-Noord zijn tal van hotspots te vinden. Neem bijvoorbeeld de A’dam Toren met al haar faciliteiten en daarnaast het eerder benoemde futuristische EYE Filmmuseum dat jaarlijks ongeveer 220.000 bezoekers trekt. Ook de NDSM-werf is populair. Deze voormalige scheepswerf wordt veel ingezet als locatie voor creatieve en culturele evenementen. Maar denk ook aan het epicentrum van elektronische dance music en de vele populaire horecagelegenheden zoals Café Stork, Hangar, Pllek, Loetje aan ’t IJ, de Soepboer, De Tolhuistuin, Café Modern, The Coffee Virus, De Ceuvel, restaurant en markt Landmarkt, Kebec, Hotel Goudfazant, restaurant Stroop, de markten ‘Boeren Markt’, ‘De Pekmarkt’, ‘FC Hyena’ of de winkel Blom & Blom. Bekijk hier de voorzieningen op de kaart.

Met de pont richting Amsterdam Centraal Station op loopafstand is het Amsterdamse centrum extreem goed bereikbaar en via de goede doorgaande wegen is ook de Ring snel te bereiken.

Spectaculaire 360 graden foto’s
Bekijk hier schitterende, zonnige 360 graden foto’s van de locatie van BOLD. Deze foto’s zijn op hoogte genomen en geven een beeld van dag en avond weer.

*Aan deze 360 graden beelden kunnen geen rechten worden ontleend. De beelden geven een situatie uit het verleden weer. Na oplevering van de woningen in BOLD zal het uitzicht afwijken van deze foto’s, in verband met toekomstige hoogbouw.

De prognose oplevering staat gepland voor Q1 2021.

Energieneutraal wonen: een lagere energierekening én een lagere hypotheekrente
In BOLD geniet u van de vele voordelen van duurzame nieuwbouw. Zo woont u hier met verlaagde maandlasten. De woningen in BOLD worden namelijk met een EPC -0,19 gebouwd, wat onze kopers recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek met mooie rentekortingen.

Meerdere banken geven kopers stevige hypotheekvoordelen bij aanschaf van een energieneutrale woning. Eén van de beste voorbeelden van een Duurzaamheidshypotheek met sublieme voorwaarden is de Klimaat Plus Hypotheek van Triodos, die u via VORM Sales & Finance kunt afsluiten.

De 10-jaars basisrente voor de Klimaat Plus Hypotheek bedraagt momenteel: 0,95%
Bij een 20-jaars basisrente is dit momenteel: 1,35%. Meer weten? Neem contact op met VORM Sales & Finance via 0186 - 618 777 en vraag naar Daniëlle, Marco, Michel of Miriam.

Interesse? Schrijf nu in en VORM neemt direct contact met je op.
Je kan je inschrijven voor een bouwnummer naar wens, via het digitale inschrijfformulier. Mocht je vragen hebben, bel dan gerust één van onze makelaars.

Meer informatie

Kenmerken

Project
BOLD op Overhoeks
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
159 (waarvan 4 beschikbaar)
Prijs
€ 1.773.026,- tot € 2.115.560,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden