BOLD op Overhoeks

Amsterdam
Actueel aanbod

€ 337.416,- tot € 557.763,-

Kenmerken

Woonoppervlak
49 - 297m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 7

Over dit project

BOLD op Overhoeks

Op Overhoeks te Amsterdam-Noord verrijst BOLD. Deze toonaangevende en innovatieve woontoren bestaat uit 25 verdiepingen met in totaal 158 appartementen en penthouses. BOLD heeft internationale allure, is voorzien van alle moderne gemakken, luxe en technisch comfort. Om enkele voorbeelden te geven:

*Wonen op hoogte, met spectaculair uitzicht over de stad en ’t IJ
*Parkeren direct onder het gebouw (optioneel eigen laadpalen)
*Eigen afgesloten fietsenstalling
*Besturing toegangsdeuren, verlichting, gordijnen en sunscreens (optioneel)
*Maximale klimaatbeleving door vloerverwarming en –koeling
*Zonnepanelen individueel gekoppeld per woning
*Handige pakketservice via het Bringme-systeem
*Bewegingsmelders gekoppeld aan verlichting in berging / techniekruimte, garderobe en toilet

Bekijk hier alle extra’s en technische snufjes!
Lees hier meer over hoe BOLD duurzaamheid toepast.

Ben je op zoek naar een commerciële ruimte in BOLD? Kijk dan op BOLD Offices.

Van Smart studio’s tot 4-kamerappartementen: alle woningtypes op een rij

De koopappartementen in BOLD bestaan uit maar liefst 17 verschillende woningtypes! Bekijk op je gemak hier de woningtypes en het actuele aanbod.

Let op: er zijn nog een aantal zeer interessante appartementen beschikbaar op Overhoeks! Graag verwijzen wij naar de woningzoeker op onze website, zodat je direct kunt bekijken welke appartementen en penthouses nog vrij zijn in BOLD.

Naast de woningzoeker zijn er VR-visualisaties gemaakt om een duidelijke impressie weer te geven van verschillende woningtypes. Bekijk hier de Virtual Reality tour.

Ook zijn er een aantal video's gemaakt om een impressie te kunnen weergeven van BOLD. Bekijk hier de videoimpressies of bekijk hier de live webcam-beelden van de bouw!

De wijk Overhoeks in Amsterdam-Noord

De locatie van BOLD op Overhoeks aan ’t IJ bevindt zich tegenover Station Amsterdam Centraal, direct achter de A’dam Toren en het EYE Filmmuseum. Het is dé (toekomstige) toplocatie in het Noorden van Amsterdam. De op vier na hipste wijk ter wereld volgens de New York Times. Het laat alleen Willemsburg in New York, Florentin in Tel Aviv en Vesterbro in Kopenhagen voor zich.

Nieuwbouwproject in een bruisende omgeving

In Amsterdam-Noord zijn tal van hotspots te vinden. Neem bijvoorbeeld de A’dam Toren met al haar faciliteiten en daarnaast het eerder benoemde futuristische EYE Filmmuseum dat jaarlijks ongeveer 220.000 bezoekers trekt. Ook de NDSM-werf is populair. Deze voormalige scheepswerf wordt veel ingezet als locatie voor creatieve en culturele evenementen. Maar denk ook aan het epicentrum van elektronische dance music en de vele populaire horecagelegenheden zoals Café Stork, Hangar, Pllek, Loetje aan ’t IJ, de Soepboer, De Tolhuistuin, Café Modern, The Coffee Virus, De Ceuvel, restaurant en markt Landmarkt, Kebec, Hotel Goudfazant, restaurant Stroop, de markten ‘Boeren Markt’, ‘De Pekmarkt’, ‘FC Hyena’ of de winkel Blom & Blom. Bekijk hier de voorzieningen op de kaart.

Met de pont richting Amsterdam Centraal Station op loopafstand is het Amsterdamse centrum extreem goed bereikbaar en via de goede doorgaande wegen is ook de Ring snel te bereiken.

Spectaculaire 360 graden foto’s

Bekijk hier schitterende, zonnige 360 graden foto’s van de locatie van BOLD. Deze foto’s zijn op hoogte genomen en geven een beeld van dag en avond weer.

*Aan deze 360 graden beelden kunnen geen rechten worden ontleend. De beelden geven een situatie uit het verleden weer. Na oplevering van de woningen in BOLD zal het uitzicht afwijken van deze foto’s, in verband met toekomstige hoogbouw.

Voortgang bouw appartementencomplex
Februari 2019: De -2 laag vloer is gestort en momenteel zijn ze met de wanden en kolommen op de laag -2 vloer bezig. De eerste aanzet is gemaakt voor het storten van de -1 laag vloer en bijbehorende betonbalken. In de aankomende twee maanden komt BOLD uit de grond en hopen we op niveau begane grond te zijn gekomen. Indien het winterse weer aan zal houden, zal dit zeker invloed hebben op de voortgang.

De financiële Quickscan van VORM Finance! Wilt u op voorhand al weten of ook u in BOLD kunt gaan wonen en wat uw maandlasten ongeveer gaan worden? Profiteer dan van onze Quickscan-service en u weet snel waar u aan toe bent. Ons Quickscan-loket is speciaal voor u geopend.

Wilt u meer weten, een Quickscan opvragen óf direct een afspraak maken? Bel 0186 - 618 777 en vraag naar Daniëlle, Michel, Miriam of Marco. Dit zijn uw Hypotheekspecialisten voor BOLD. U kunt Danielle, Michel, Miriam of Marco ook mailen: D.Schuller@vorm.nl, M.Kion@vorm.nl, M.Dallo@vorm.nl of M.Bijl@vorm.nl. Voor een afspraak bent u altijd welkom bij ons op kantoor, maar uiteraard behoort een belafspraak ook tot de mogelijkheden.

Via deze link kunt u alvast meer lezen over de mogelijkheden en voordelen van de duurzaamheidshypotheek die VORM Finance aanbiedt.

Interesse? Schrijf nu in en VORM neemt direct contact met u op.
U kunt zich nog inschrijven voor een bouwnummer naar uw wensen, via het digitale inschrijfformulier. Mocht u vragen hebben, bel dan gerust de verkoopmanager van VORM of één van onze makelaars, klik hiervoor op onderstaande contactgegevens in onderstaande buttons.

Meer informatie

Kenmerken

Project
BOLD op Overhoeks
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
159 (waarvan 4 beschikbaar)
Prijs
€ 337.416,- tot € 557.763,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden