Wonen in Elzenhagen

Amsterdam
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Het gebeurt in Amsterdam Noord!
Tussen de Nieuwe Leeuwarderweg en het Noordhollandsch Kanaal wordt gewerkt aan de nieuwe woonwijk Elzenhagen. Deze woonwijk maakt onderdeel uit van het nieuwe stedelijke centrum rondom het nieuwe metrostation Noord van de Noord/Zuidlijn: Centrumgebied Amsterdam Noord. Hier zullen uiteindelijk circa 4.000 woningen en diverse voorzieningen, zoals een bioscoop, scholen, winkels, een hotel en horeca worden gerealiseerd.

Elzenhagen
Elzenhagen bestaat uit twee delen die worden gescheiden door de IJdoornlaan. Het noordelijke deel is nagenoeg geheel gerealiseerd/of in aanbouw. Voor het zuidelijke deel, Elzenhagen Zuid, heeft de gemeente Amsterdam onlangs een StedenbouwkundigPlan gemaakt wat tot en met 8 mei 2017 ter inzage ligt in het Stadsloket Noord. Daarna zal er gestart worden met de uitontwikkeling van dit plan.

Elzenhagen Zuid
Elzenhagen Zuid wordt straks een mooie stedelijke wijk met ruimte voor maximaal 1.800 woningen, met zowel huurwoningen als koopwoningen. In het noordelijk deel komen naast woonblokken met appartementen ook circa 100 zelfbouwkavels. In het zuidelijk deel van de wijk komen ‘urban villa’s’ en appartementenblokken in een parkachtige omgeving.

Ontspannen in Elzenhagen Zuid
Langs het Noordhollandsch Kanaal komt het Dijkpark, ideaal voor een wandeling of fietstochtje, een nieuwe sporthal biedt straks plaats aan verschillende sporten en de huidige atletiekbaan krijgt een nieuwe plek in het park. Elzenhagen Zuid wordt zoveel als mogelijk autoluw en wordt een kindvriendelijke wijk met veel speelplekken. Het parkachtige deel met de urban villa’s wordt zelfs helemaal autovrij!

Bereikbaarheid Elzenhagen Zuid
Noorderkwartier ligt dichtbij de ring A10. Zo bent u snel op de A1, A2 en A4 en binnen twintig minuten bij Schiphol. Met de auto bent u via de op- en afrit s116 snel in andere delen van Amsterdam. Gebruikt u het openbaar vervoer? Dan zit u goed in Elzenhagen Zuid. Medio 2018 zal de Noord-Zuidlijn aan de openbaarvervoersvoorzieningen worden toegevoegd. Straks bent u binnen vijf minuten op het Centraal station en met twintig minuten in Amsterdam-Zuid. Het toekomstige station Noord ligt op loopafstand van Elzenhagen Zuid.

Planning
Het Stedenbouwkundig Plan Elzenhagen Zuid ligt van 28 maart tot en met 8 mei 2017 voor een ieder ter inzage bij de informatiebalie van Stadsloket Noord, Buikslotermeerplein 2000 in Amsterdam Noord. De prognose is dat de eerste woningen eind 2018 in de verkoop zullen gaan.

Elzenhagen Zuid wordt ontwikkeld door CZAN Ontwikkeling, een samenwerking van Blauwhoed en AM.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen in Elzenhagen
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
1000
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden