Somerparc

Amsterdam
Actueel aanbod

€ 1.285.609,- tot € 1.734.691,-

Kenmerken

Woonoppervlak
221 - 271m2
Kaveloppervlak
1 - 1m2
Inhoud
948 - 1169m2
Aantal kamers
4 - 7

Over dit project

SomerParc, coming home at the park.

De toplocatie direct aan het prachtige Park Somerlust langs de Amstel. De bijzonder fraaie architectuur, geïnspireerd op steden als New York en Londen. En natuurlijk de royale herenhuizen, exclusieve appartementen en riante penthouses zelf. Ze maken SomerParc in het Amstelkwartier tot de absolute crème de la crème op woongebied.
View at the parkVrij uitzicht, omringd door natuur en water, nabij de historische binnenstad van Amsterdam. SomerParc laat u niets te wensen over. Het prestigieuze project biedt een gevarieerd woningaanbod. Er komen twee blokjes van drie om vijf herenhuizen met een woonoppervlak van circa 221 m2 en een ruime privé voor- en achtertuin. De herenhuizen worden afgewisseld door twee appartementengebouwen met dertien appartementen in grootte variërend van 119 m2 tot 271 m2 met een royale buitenruimte aan parkzijde. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, de indeling en afwerking bepaalt u grotendeels zelf én u geniet van een adembenemend uitzicht over het park en soms zelfs over de Amstel. Uw auto parkeert u in de parking onder het complex.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Somerparc
Koopwoningen
58
Prijs
€ 1.285.609,- tot € 1.734.691,-
Type woningen
Appartement, Geschakeld, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden