Cruquiuswerf

Amsterdam
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

CruQuiusWerf: De nieuwe kade van Oost

Op het laatste schiereiland van het Oostelijk Havengebied in Amsterdam starten we binnenkort met cruQuiuswerf, de nieuwe Kade van Oost. Op het meest centrale punt in de 'elleboog' van dit industriële eiland bouwen we in een waaiervorm elegante appartementengebouwen met urban apartments, townhouses, penthouses en city apartments, in totaal komen hier zo'n 300 nieuwbouw woningen.

Wonen in Amsterdam Oost op een geweldige locatie! Alle nieuwbouw huizen en appartementen in cruQuiuswerf hebben een geweldig uitzicht op de kade en het water rondom. Daarnaast is er ruimte voor cappuccino-cafeetjes, galeries, ateliers en andere stadse zaakjes die het leven leuk maken. Mis het niet!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Cruquiuswerf
Start verkoop
2018 (2e kwartaal)
Koopwoningen
305
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Penthouse, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden