Lokaal nieuws woensdag 04 mei 2022 Bron: Koningsplein fase 2

Binnenkort in verhuur Koningsplein 10 Part Two

Binnenkort start de verhuur van Koningsplein 10 Part Two met huisnummers 10A2, 10C, 10D en 10E. 

Geen indeling is hetzelfde. Deze karaktervolle en speelse appartementen zijn tussen de 52 en 136 m² groot. De huurprijzen lopen uiteen van € 1.650,-  tot € 3.350,- per maand. Imposante raampartijen, veelal hoge plafonds en vaak een fijne buitenruimte bepalen de sfeer. De afwerking van de keuken en badkamer is luxe. Daarbij zijn de appartementen voorzien van wand- en vloerafwerking. Verhuizen en genieten maar. Precies zoals je in dit segment mag verwachten.

 

Verhuur en informatie

Om goed te kunnen kiezen kun je een bezichtiging aanvragen via de Amsterdamse Maatschappij, uiteraard is dit geheel vrijblijvend, dit kan via 020 2050787 of per email via verhuur@amsterdamsemaatschappij.nl. Op deze manier kun je al je vragen stellen en kijken welk appartement jou beste past! 

Meer weten over Koningsplein fase 2

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden